Теленор свързва децата с Дядо Коледа

Теленор свързва децата с Дядо Коледа | StandartNews.com

Теленор дава възможност на децата да се свържат с Дядо Коледа чрез часовник MyKi, а на родителя – да получи запис от разговора. Кампанията „Обади се на Дядо Коледа" е активна всеки ден, от 9:00ч. до 21:00ч., до 23 декември, a в останалите часове ще звучи предварително записано съобщение. Всеки часовник MyKi може да извърши само едно обаждане до Дядо Коледа, а родителите могат да прослушат съобщението ден след обаждането на детето. Съобщенията ще се пазят до 31 декември 2016 г.

Опцията е достъпна за всички потребители, които са закупили часовник MyKi от Теленор в брой или са сключили договор за лизинг, независимо от доставчика на мобилните услуги. За да се възползват от нея, те трябва да свалят последната версия на мобилното приложение MyKi Watch, налично за устройства с Android и iOS.

Обаждането е безплатно за всички клиенти на абонаментен план Джуниър. За клиентите с друг абонаментен план или на друг оператор, разговорът се таксува според цената на разговор към мобилната мрежа на Теленор и според продължителността на разговора.
Детският часовник MyKi позволява на родителите да комуникират с детето си и да следят местонахождението му, а децата могат да се обаждат и да получават обаждания от записани до 10 номера в устройството, както и да получават и изпращат съобщения. MyKi разполага и със SOS бутон за бързо набиране при необходимост. Часовникът е подходящ за деца на възраст между 4 и 12 години.

Теленор предлага детския часовник MyKi в розово, синьо и червено в своята търговска мрежа на цена от 29,99 лв. в брой или 1,99 лв. на месец с договор за лизинг за срок от 24 месеца при подписване на договор за двугодишен абонаментен план Джуниър с месечна такса 7,99 лв. Планът включва неограничени минути към мрежата на Теленор, 50 национални минути извън мобилната мрежа на Теленор и 1 МВ национален мобилен интернет на максимална скорост през 2G мрежата на Теленор, като след изчерпването му скоростта пада до 64 kbps.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай