12:10 ч.

09.08.17

2 мин.

0

2

0

Теленор представя бизнес услуга за електронно съхранение на документи

от редактор |

Теленор представя бизнес услуга за електронно съхранение на документи

Теленор вече предлага услугата Documented, с която корпоративните клиенти на оператора могат лесно и удобно да запазват, съхраняват и анализират съдържанието на хартиени документи във виртуална смарт библиотека в облачно пространство.
Услугата не изисква първоначална инвестиция за оборудване. Управлението й се осъществява посредством удобен интерфейс и позволява работа с различни нива на достъп, както и удобно споделяне на документи с колеги и партньори.


Предимство на Documented е вградената система за оптичен прочит на символи. Тя позволява разпознаване на текста и метаданните на сканираните от потребителя документи в повече от двадесет различни файлови формати, сред които pdf, doc, xls, ppt, html, jpg, gif, png, zip и др. Услугата предлага търсене в цялото текстово съдържание на посочените файлови формати и разпознава текст на български и английски език, с възможност за добавяне на допълнителни езици по желание на клиента.


С услугата, на базата на лингвистичен анализ, клиентите на оператора могат да търсят и откриват взаимовръзки между теми, хора, места и фирми в сканираните от тях документи. Също така, потребителите могат да намират подобни документи по предварително зададени условия.


Възможно е и създаването на автоматично генерирано резюме на избрани файлове.
Услугата Documented е разработка на ИНФО АСЕТ ООД. Теленор предлага услугата за бизнес клиенти с едногодишен или двугодишен договор на цени започващи от 19,99 лв. на месец без ДДС и с достъп до 20 GB облачно пространство с високо ниво на сигурност.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

ANTIFA · 22:32 · 17.08.2017
ВСИЧКИ ИРАНСКИ КОПЕЛЕТА ДА СПРАТ ДА СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ РОДЕНИТЕ СЛЕД ХИЛЯДИТЕ ГРЪЦКИ И ТУРСКИ ИЗНАСИЛВАНИЯ ДА СЕ ВЪРНАТ В ИРАН
Потребител · 13:10 · 10.08.2017
АХ КОЛКО УДОБНО ДА ТИ ЧЕТАТ ВСИЧКО .ИМА ЛИ НАИВНИЦИ ДА КАЧАТ ДОКУМЕНТИ ВЪВ НЯКАКЪВ ВИРТУАЛЕН ОБЛАК. ТАШАК.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент