16:36 ч.

07.06.17

2 мин.

0

0

0

Теленор предлага услугата „Онлайн магазин"

от редактор |

Теленор предлага услугата „Онлайн магазин"

Теленор предлага на бизнес клиентите си услугата за създаване на сайтове за електронна търговия „Онлайн магазин". Тя е реализирана в партньорство с CloudCart и позволява, лесно, удобно и сигурно създаване и съхраняване на онлайн магазин в облачно пространство.


Чрез услугата „Онлайн магазин", бизнес клиентите на оператора могат да прехвърлят своите продукти от друг сайт безплатно, без значение от платформата, която са използвали до този момент, както и да създадат изцяло нов сайт за електронна търговия. Възможно е ползването и на собствен домейн. Благодарение на хостинга в Google Cloud, запазеното съдържание е криптирано и с висока степен на сигурност, а Теленор осигурява телефонна поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


Предимство на „Онлайн магазин" е, че не е необходимо клиентите да имат познания по програмиране. Услугата е с лесен за управление административен панел и предлага богато разнообразие от функционалности. „Онлайн магазин" дава възможност за онлайн и офлайн разплащания, както и за покупки на лизинг.


Друго улеснение е опцията за интеграция на куриерски компании и автоматизация на доставките. Освен в магазина, разпространяването на продуктите е възможно и в няколко допълнителни канала като Facebook, Ebay, Sravni и Pazaruvaj. За достигане до по-голям брой потребители, услугата е оптимизирана за Google Cloud.


„Онлайн магазин" предлага и допълнителни услуги, сред които изработка на лого и банер. В зависимост от мащаба на дейността си, бизнес клиентите на Теленор могат да избират между план за начинаещи и план за напреднали, с едногодишен или двугодишен договор, като пакетите включват различен набор от услуги и инструменти.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент