15:34 ч.

06.04.17

2 мин.

0

1

0

Теленор подарява 1000 МВ мобилен интернет

от редактор |

Теленор подарява 1000 МВ мобилен интернет

 


Теленор представи мобилното си приложение MyTelenor, което позволява на всички клиенти на оператора лесно и удобно да следят своите сметки и потребление, покупки на допълнителни пакети, заплащане на задължения и други услуги.


Приложението MyTelenor може да се свали безплатно, съвместимо е за мобилни устройства с операционните системи iOS и Android и може да бъде използвано от всички частни и корпоративни клиенти на абонаментните и
предплатени планове на оператора.


След инсталиране на приложението и регистрация, всеки потребител може лесно да се информира за текущото си потребление и сметка, както и за състоянието на своите пакети с минути, МВ за мобилен интернет на максимална скорост, SMS, активни пакети за роуминг и други. На разположение на потребителите е и възможност за покупка на пакети за роуминг, за HBO GO и други.


Всеки потребител може да заплаща своите задължения към Теленор директно от самото приложение чрез дебитна или кредитна карта, както и да преглежда подробна информация за месечните сметки на мобилния номер за последните шест месеца. MyTelenor е с висока степен на сигурност и позволява на потребителите допълнително да защитят своята информация чрез четирицифрена парола, определена от самите тях.


Приложението предлага и подробна информация за магазинната мрежа на Теленор, като в зависимост от местоположението на потребителя може да посочи най-близките търговски обекти на оператора на картата на града, с тяхното работно време и телефон за връзка.


От 10 април до 10 май, всеки клиент на Теленор, който свали и инсталира приложението MyTelenor Bulgaria и регистрира в него своя мобилен номер, ще може да активира еднократен допълнителен пакет от 1000 МВ национален
мобилен интернет трафик без допълнително заплащане, валиден за период от 30 дни от датата на активиране или до тяхното изчерпване. Настоящите потребители на приложението, които го обновят с най-новата му версия, ще могат да активират същия еднократен допълнителен пакет от 1000 МВ в горепосочения период без допълнително заплащане.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:18 · 10.04.2017
ТЕЛЕНОР са НЕкоректни!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент