Теленор дава награди за дигитални истории

Теленор дава награди за дигитални истории | StandartNews.com

От днес до 31 юли, Теленор ще проведе кампанията 4G Истории за дигитални разкази от над 200 населени места в България, които от началото на 2017 г., са с 4G свързаност. Всички потребители над 18 годишна възраст, независимо от оператора, на който са абонати, имат възможност да участват за спечелването на една от общо 20 награди, предоставени от Samsung, сред които: смартфони Samsung Galaxy S8, таблети Galaxy S2 VE, часовници Samsung Gear S3 Classic, камери Samsung Gear 360, слушалки Samsung Level U Pro и гривни Samsung Gear Fit 2.

За да участват, желаещите трябва да качат авторска история, както и снимка или видео за някое от посочените над 200 населени места на www.tlnr.bg. Историите ще се преглеждат от екип на компанията, а след одобрение, ще са видими и за останалите посетители на сайта.

Всеки участник може да качи до четири истории за едно или повече населени места, без значение дали са одобрени и публикувани на сайта и или не.

Теленор няма да одобрява истории, които внушават национална, политическа, етническа, религиозна или расова нетърпимост, както и такива, които нарушават авторските права, добрите нрави или силно наподобяват вече публикувани истории.

Наградите от Samsung ще бъдат разпределени чрез жребий, в който ще бъдат включени авторите на всички одобрени и публикувани истории. Имената на късметлиите ще бъдат обявени на сайта на кампанията www.tlnr.bg, а представители на телекома ще се свържат с тях за уточняване на подробностите относно получаването на наградите.

Също така, за някои от най-добрите истории ще бъдат професионално озвучени и монтирани видеа, чрез които ще се популяризират най-интересните факти и разкази от кампанията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай