Приложение във Фейсбук събира предложения за по-добро банкиране

Приложение във Фейсбук събира предложения за по-добро банкиране | StandartNews.com

Сосиете Женерал Експресбанк обяви ново приложение във Фейсбук – „Думата имаш ТИ", обединяващо мнения и предложения на потребители, свързани с обслужването, продуктите, услугите и банковата среда.

Получените предложения ще бъдат разглеждани от мениджмънта на банката, като тези, събрали най-много гласове, ще получат възможност за реализация.

„Искаме клиентите ни да се чувстват добре, когато посещават своята банка, а не да имат усещането, че отиват на зъболекар. От проучване, което направихме сред потребители, става ясно, че голяма част все още възприемат банките като „необходимото зло". Именно тази нагласа искаме да променим, затова стартирахме този проект. Идеята е самите хора да споделят какво искат да се промени в нашата банка, а ние се ангажираме да ги чуем", сподели Арно Льоклер, главен изпълнителен директор на Сосиете Женерал Експресбанк.

Новата платформа е първата по рода си в България. Освен да дават мнения, потребителите ще могат да видят и да гласуват „за" или „против" всички останали предложения, както и да участват в анкети, свързани с популярни въпроси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай