Новият таблет на HUAWEI - първо в магазините на VIVACOM

Новият таблет на HUAWEI - първо в магазините на VIVACOM | StandartNews.com

Новият таблет MediaPad M3 Lite 10 от Huawei влиза първо в магазините на VIVACOM. Подходящ е за всеки, който обича киното и видео игрите и не иска да прави компромис с качеството на картина и звук. Таблетът поднася и двете на високо ниво и няма да разочарова и най-взискателните. Благодарение на бързата 4G връзка, четирите високоговорителя и 10.1" Full HD дисплея, собствениците му ще притежават един цял свят, в който звук и картина са в пълен синхрон. Таблетът е елегантен, с метален корпус и модерна минималистична визия в цвят Space Gray.

HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 използва технологии (осемядрен процесор Qualcomm MSM8940: 8-ядрен 1.4 GHz) и софтуер (ANDROID 7.0), които ще позволят на притежателите му да останат верни на себе си и когато работят, и когато се забавляват, като дава максимална сигурност и удобство на всеки един етап от неговото ползване.

Таблетът притежава дисплей с технология за редукция на синия цвят, която щади очите при използване късно вечер, например. Интуитивният контрол на пръстовите отпечатъци гарантират ежедневната защита, а специалният детски режим способства за пълно спокойствие при използване от най-малките членове на семейството. Налична е и възможност за разделяне на екрана на две, за работа с повече приложения едновременно.

Двете камери, всяка от които 8MP, гарантират улавянето и споделянето на незаменимите моменти.

Всичко това превръща HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 в универсален мобилен приятел 24 часа в денонощието. Таблетът може да бъде закупен на цена 12.90 лв./мес. в пакет с един от най-актуалните тарифни планове i-Traffic XXL, който през юни е с двойно повече MB на максимална скорост и 45 канала TVGO.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай