Мтел с подарък за първите поръчали Sony Xperia XZ1

Мтел с подарък за първите поръчали Sony Xperia XZ1 | StandartNews.com

Мтел стартира предварителни поръчки на флагмана Sony Xperia XZ1, като първите 30, които поръчат модела на www.mtel.bg, ще получат като подарък безжичните слушалки h.ear on 2 mini от Sony. Смартфонът се предлага на цена от 38,99 лева на месец или 799,99 лева в брой с абонаментен план Мтел без граници 3XL с Екстра нет и ще бъде наличен в търговските обекти на Мтел от следващата седмица. Sony Xperia XZ1 идва с 5.2-инчов Full HD HDR дисплей, скрит под Corning Gorilla Glass 5 стъкло, умело съчетано с метално тяло в черен цвят, без излишни ръбове и изпъквания. Елегантният дизайн и здравината се допълват от защитата от пръски вода и прахови частици, потвърдена с лабораторен сертификат.

Устройството е оборудвано с мощен осемядрен Qualcomm Snapdragon 835 процесор, който осигурява отлична графика, подобрена ефективност на батерията и спестява досадното забавяне дори и при най-тежките видеоигри. Оперативната памет е 4 GB, а вградената – 64 GB, които могат да достигнат до 256 GB с micro SD карта.

XZ1 може да се похвали с най-добрата предна камера на смартфон в момента – 13 MP, с 1/3-инчов сензор за слаба светлина и дисплейна светкавица, които позволяват заснемане на селфи дори на тъмно. Задната камера Motion-Eye е 19 MP със сензор за стабилизация на изображението и с бленда f/2.0. Тя може да записва видео със скорост от 960 кадъра в секунда, което я прави 4 пъти по-бърза от камерите на повечето смартфони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай