Мтел с нов роуминг план в Сърбия и Македония

Мтел с нов роуминг план в Сърбия и Македония | StandartNews.com

Мтел предлага нов роуминг план с безплатни разговори, текстови съобщения и мобилен интернет не само в целия Европейския съюз (ЕС) и Турция, но и в Сърбия и Македония срещу дневна такса от 6,90 лв. Новият Mtel Europe&Balkan предоставя на потребителите възможността да говорят 1000 минути, да изпратят 1000 SMS и да ползват 200 MB мобилен интернет в страните от Съюза и Турция. Освен това в роуминг плана са включени едни от най-популярните у нас дестинации за пътуване извън ЕС – Сърбия и Македония. В тези държави клиентите могат да ползват 100 безплатни минути за разговори, 100 текстови съобщения и 200 MB мобилен интернет на ден в препоръчителните мрежи.

Роуминг планът Mtel Europe&Balkan е уникален не само с включването на Сърбия и Македония, но и с това, че дневната такса от 6,90 лева се начислява единствено, ако за деня има реално потребление в роуминг в съответните мрежи. Тоест при липса на разговори, изпратени кратки съобщения или мобилен интернет не се начислява дневна такса. Новата услуга може да се активира през сайта www.mtel.bg, чрез SMS с текст OK на кратък номер 1758 и със заявка в Мтел магазин.

Новият роуминг план Mtel Europe&Balkan е подходяща за всички потребители, които искат да прекарат коледните празници на екскурзия в ЕС или в съседните Турция, Сърбия и Македония.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай