Мтел пуска LG G6

Мтел пуска LG G6 | StandartNews.com

Мтел ще предлага от следващата седмица дългоочаквания смартфон LG G6. Флагманът, който разполага с новия Full Vision дисплей ще бъде наличен в магазините и сайта на телекома за 36,99 лева на месец или 749,99 лева в брой с абонаментен план Мтел безкрай 3XL.

Новият LG G6 идва с впечатляващ 5.7-инчов QHD+ Full Vision екран, както и за първи път в смартфон индустрията използва формат в съотношение 18:9. Това му предоставя не само по-голямо зрително пространство, но и го прави лесен за използване само с една ръка. За разлика от други модели умни телефони с големи екрани LG G6 пасва комфортно в едната ви ръка, благодарение на тънкия си дизайн и новия формат Full Vision екран.

Дисплеят също така е първият, който поддържа Dolby Vision технология и едновременно с това HDR10. Тази комбинация позволява на LG G6 да покрие най-високите стандарти за видео технологията High Dynamic Range, като поддържа страхотно качество на картината и контраста. Всичко това прави новия LG G6 идеален за сърфиране в интернет, видео и игри.

Флагманът на на LG е изработен от алуминий и стъкло и се отличава с минималистичен дизайн. Потребителите могат да избират между два цвята – астро черно (Astro Black) и сребристо платинено (Ice Platinum).

Основната камера е двойна 13-мегапикселова, която позволява снимане на 4K видео, а предната е 5-мегапикселова. И двете позволяват широкоъгълно снимане, за да можете да съберете повече приятели на своите селфита или да правите красиви панорамни снимки.

LG G6 разполага с 4 GB оперативна памет и 32 GB за съхранение на информация. Последната може да се увеличи с до 256 GB чрез слота за добавяне на SD карта. Батерията на LG G6 също е подобрена и вече е с капацитет 3300 mAh.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай