Мтел предлага дрон за 1,99 лв. на месец

Мтел предлага дрон за 1,99 лв. на месец | StandartNews.com

От днес Мтел предлага мултифункционален дрон, ховърборд, телевизор или колонка за музика на празнични цени заедно с офертата си за домашен високоскоростен интернет и телевизия Мтел премиум 200. Така клиентите могат едновременно да получат високотехнологично решение за услуги в дома и да вземат мечтания подарък за Коледа бързо, евтино и удобно.

При подписване на двугодишен договор за Мтел премиум 200, потребителите ще получат 210+ канала интерактивна телевизия и 200Mbps супер бърз интернет от Мтел и blizoo. Като допълнение към тях, те ще могат да се сдобият с дрон Parrot Mambo за 1,99 лева на месец, който може да се управлява чрез мобилния телефон. Втората опция е популярният сред младежите и не само ховърборд XMART модел HB-65C, който ще е наличен за 10,99 лева на месец. Другите варианти са 32-инчов телевизор LG за 9,99 лева на месец или колонка за музика от известната марка Bose за 7,99 лева на месец.

Дронът Parrot Mambo е лек електрически куадрокоптер, който се управлява лесно и интуитивно. Той снима с вградената си камера, стреля и може да носи предмети. Дори и да изгубите контрол над него, автопилотът може автоматично да стабилизира машината във въздуха. Идеален е за състезания и забавления на открито.

Ховърбордът XMART модел HB-65C се задвижва от две 6.5-инчови колела, като посоката на движение и скоростта се определя от потребителя чрез промяна на позицията на тялото. Той разполага със специална система за стабилизиране, така че да позволи гладкото придвижване по равни повърхности. Максималната скорост, която може да развива е 15 км/ч. Вградената батерия осигурява на устройството пробег от около 15 км с едно зареждане.
Всички технологични подаръци се предлагат в магазините на Мтел и blizoo, както и в партньорската мрежа на телекома.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай