Lenovo Tab3 10 PLUS с дебют първо в магазините на VIVACOM

Lenovo Tab3 10 PLUS с дебют първо в магазините на VIVACOM | StandartNews.com

Lenovo Tab3 10 PLUS идва първо в магазините на VIVACOM. Най-новият член от популярната серия таблети Таb3 на Lenovo ще се предлага на атрактивната цена от 5.90 лв. на месец с тарифен план за мобилен интернет iTraffic XXL.
Устройството се отличава с голям 10.1-инчов IPS дисплей, който е наслада за окото с висококачествената си Full HD резолюция.

Мощността на таблета е гарантирана от 1.3GHz 4-ядрен процесор. Tab3 10 PLUS е с 2GB RAM и 16GB вградена памет и работи под Android 6.0.

Интересна характеристика са потребителските профили, които могат да бъдат създадени така, че таблетът да се използва от цялото семейство, но всеки да запази своето лично пространство. Tab3 10 PLUS е създаден с грижа към децата. Производителите са помислили за специален детски режим, благодарение на който родителите могат да контролират достъпа на малките потребители до избрани сайтове или приложения, без да имат достъп до информацията на родителя.

За изключително богат, наситен и дълбок звук таблетът разполага с двойни говорители с технологията Dolby Atmos. Tab3 10 PLUS има 8-мегапикселова основна камера, а за любителите на селфи снимките - и 5-мегапикселова предна камера.

Батерията на Tab3 10 PLUS позволява на потребителите да работят или да се забавляват без притеснение в продължение на до 15 часа.
Новото устройство ще бъде в магазинната мрежа на VIVACOM от днес, 23 февруари, 2017 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай