Samsung Galaxy Note 9 вече в магазините на VIVACOM
Huawei ще предлага безплатна диагностика на устройствата си


14:10 ч.

22.08.18

1 мин.

0

0

0

Интернет потребителите в Китай достигнаха 800 милиона

от редактор |

Интернет потребителите в Китай достигнаха 800 милиона

Броят на потребителите на световната мрежа в Китай достигна 802 милиона души, предава РИА „Новости".


В доклад на Китайския информационен интернет център се отбелязва, че само за първото полугодие на 2018 година те са се увеличили с 3,8% или 29,68 милиона души.


Достъп до интернет има 57,7 от населението на Китай. 788 души използват интернет на мобилните си телефони, което прави 98,3% от всички потребители.


Любопитно е, че през последната година, китайците, които боравят с интернет предимно от персонален компютър или лаптоп са намалели съответно с 4,1% и 1,3%.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент