21:15 ч.

09.08.18

1 мин.

0

0

0

Huawei ще предлага безплатна диагностика на устройствата си

от Стандарт |

Huawei ще предлага безплатна диагностика на устройствата си

Всички собственици на устройства с марката Huawei в България вече ще могат безплатно да проверяват тяхното състоянието. Това става възможно в рамките на инициативата Smart Friday, която китайският производител на смартфони официално стартира у нас този петък, 10 август, съобщава economic.bg.


Желаещите да диагностицират своите Huawei устройства могат да направят това всеки петък в Центъра за обслужване на клиенти на компанията на ул. Леге N6. Проверки се извършват както на гаранционни, така и на такива с вече изтекла гаранция.


Ако диагностиката установи проблем – негаранционните устройства получават 10% отстъпка от цената на ремонт, а гаранционните – напълно безплатен ремонт в рамките на гаранционните условия.


На място в Центъра клиентите ще могат да получават и консултации и помощни услуги – да обсъдят оптимални идеи за използване на своето устройство, препоръка при избор на ново, архивиране на цялата информация от смартфона им на USB диск и други.


Инициативата Smart Friday, както и цялостното обслужване, предлагано в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei, e достъпна за всички потребители на марката, независимо от къде са закупили своето устройство – мобилен оператор или магазин за техника, в страната или чужбина.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент