Хибридният таблет Lenovo Yoga Book вече и с Windows 10 Pro

Хибридният таблет Lenovo Yoga Book вече и с Windows 10 Pro | StandartNews.com

След като беше представен за първи път от VIVACOM в края на 2016 г., иновативният модел на Lenovo – Yoga Book, вече ще бъде наличен и с операционна система Windows 10 Pro, която дава множество допълнителни възможности, не само за крайните потребители, а и за по-взискателните бизнес професионалисти. Така потребителите ще имат още повече свобода при избора на операционна система – Android или Windows.

Lenovo Yoga Book Windows Edition е хибрид между таблет и 2 в 1 устройство, съчетаващ в себе си функционалност и изключителен дизайн при тегло от само 690 грама. Алуминиево-магнезиевият корпус е от ново измерение с метална панта, позволяваща използването на устройството както като таблет, така и като компютър. Към характеристиките на модела се прибавя и 10,1" Full HD IPS дисплей, който прави картината ясна, детайлна и с по-голяма контрастност.

За съхраняване на най-ценните моменти, моделът разполага с 8 MP основна камера, а за най-големите селфи любители устройството има вградена и 2 MP предна камера.

Иновативното допълнение към този модел е Real Pen стилус, зареден с истинско мастило. Писалката позволява да се пише директно върху хартия или на допълнителния екран за записки. Когато трябва да свършите нещо важно, просто отворете Yoga Book и пишете с Halo.

Клавиатурата се появява само когато е необходима. Тя е с оптимизиран софтуер - допълва и коригира автоматично, давайки възможност за бърза и прецизна работа.

Устройството осигурява над 13 ч. мултимедийно забавление само с едно зареждане, благодарение на 8500 mAh батерия. Всичко това е подсигурено от мощен хардуер, а именно 4-ядрен Intel Atom процесор с 4 GB RAM и цели 64 GB за съхранение на файлове.

Моделът ще се предлага в магазинната мрежа на VIVACOM от следващата седмица на цена от 43,90 лв. на месец с тарифен план за мобилен интернет i-Traffic XXL, който през януари включва 70 000 MB на максимална скорост, 45 канала за гледане на телевизия в движение с услугата TVGO и 128GB облачно пространство за съхранение на файлове във VIVA pCloud.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай