Елегантният смартфон Huawei Honor 8 Lite вече е наличен в Мтел

Елегантният смартфон Huawei Honor 8 Lite вече е наличен в Мтел | StandartNews.com

Новият елегантен смартфон Huawei Honor 8 Lite вече е наличен в Мтел. Умният телефон се предлага на цена от 9,99 лева на месец, с двугодишен договор за абонаментния план Мтел безкрай 3XL. Устройството съчетава в едно елегантен дизайн, нови функционалности и достъпна цена.

Huawei Honor 8 Lite разполага с 5.2-инчов сензорен екран, който е покрит със специално 2.5D извито стъкло, придаващо на устройството по-комфортно усещане при работа. На гърба на Honor 8 Lite е разположен сензор за пръстови отпечатъци от 4-то поколение, който повишава сигурността на смартфона и му позволява да се отключва само за 0.4 секунди.

Смартфонът има осемядрен процесор Kirin 655, разделен на 4 бързи и 4 енегргоспестяващи ядра, които предоставят добра производителност и дълъг живот на батерията. Обновеният потребителски интерфейс на Huawei - EMUI 5.0 за Android е с нов дизайн и позволява разделяне на екрана за работа с две приложения едновременно. Потребителите могат да се възползват и от отделно меню за съхранение на приложения. Huawei Honor 8 Lite разполага с последната версия на операционната система Android 7.0 Nougat, даваща достъп до последните нововъведения в мобилната платформа.

Новият смартфон разполага с 16GB памет за съхранение на данни, която може да бъде увеличена чрез слота за допълнителна SD карта. За любителите на снимки, Huawei Honor 8 Lite има 12-мегапикселова задна камера, снабдена с автоматичен фокус и подобрени възможности за снимане при слаба осветеност. Смартфонът разполага и с допълнителна 8-мегапикселова камера, която освен подобреното качеството на изображенията, предлага разнообразие от софтуерни филтри, за допълнителен ефект на кадрите.

Освен Honor 8 Lite, телекомът вече предлага в своите магазини и Huawei P9 Lite в нов изискан цвят – розово злато. Актуалният модел може да се закупи за 9.99 лева на месец с абонаментния план Мтел безкрай 3XL. P9 Lite си спечели фенове със своя супер тънък панел, елегантна метална рамка и достъпна цена. Екранът на смартфона е 5.2 инчов Full HD с широка цветова гама и контраст 1500:1. Устройството е снабдено с висококачествена 13 мегапикселова камера, което гарантира отлично качество на изображенията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай