До 65 канала мобилна телевизия от VIVACOM с услугата TV GO

До 65 канала мобилна телевизия от VIVACOM с услугата TV GO | StandartNews.com

Абонатите на VIVACOM могат да гледат телевизия в движение вече с до 65 канала, включени в пакета TV GO Extra. Увеличение на програмите има и в пакета TV GО Start, който сега съдържа 50 ТВ канала, сред които новинарски, филмови, детски, музикални, спортни и много други.

Услугата TV GO дава възможност на потребителите да гледат любимите си филми и телевизионни програми навсякъде и по всяко време от своя мобилен телефон или таблет. Абонатите могат да ползват приложението както в движение, така и на плажа, в планината, в парка, дори и на компютъра вкъщи, за да не изпуснат нищо това лято.

С приложението всички потребители могат да се възползват от интерактивните функции на TV GO. TV Delay позволява гледане на телевизионни канали със забавяне в излъчването с 1,2 или повече часа. С функция Swipe, докато гледат живо предаване или филм от Видеотека, клиентите на телекома с еднократно разклащане или бутон могат да прехвърлят съдържание от мобилното си устройство към телевизора и обратно. А с TV Pause абонатите на VIVACOM могат да спират на пауза живо предаване, или да превъртат напред и назад в рамките на 2 часа.

Услугата TV GO е достъпна за потребителите в 4 лесни стъпки. Първо трябва да заявят услугата в най-близкия магазин на VIVACOM, или да се обадят на телефон 123. След това е необходимо да изтеглят мобилното приложение и да се регистрират в портала VIVAONLINE на www.vivaonline.bg. След успешна регистрация остава само да въведат потребителското си име и парола от портала VIVAONLINE и да се насладят на разнообразието от телевизионни канали, които VIVACOM им предоставя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай