50% отстъпка дава VIVACOM за допълнителни пакети

50% отстъпка дава VIVACOM за допълнителни пакети | StandartNews.com

Само през месец март клиентите на планове SMART и SMART Call от VIVACOМ ще имат възможност да добавят допълнителни пакети с 50% отстъпка. Така всеки потребител ще може да оформи тарифния си план спрямо индивидуалните си нужди за повече минути, повече мегабайти или повече минути за международни разговори.

Всички клиенти с планове "SMART" или "SMART Call" могат да удвоят включените в тарифния си план мегабайти само за 1.00 лев на месец. По този начин, клиент на план SMART M ще получи 1 500 допълнителни MB и ще разполага с общо 3 000 MB, а клиент на SMART L ще може да добави още 4 000 MB само за 1 лев на месец.

Всеки клиент на тарифен план от линията "SMART" или "SMART Call" може да добави и до 150 допълнителни минути, валидни към мобилни и фиксирани мрежи в ЕС, Турция, Русия, САЩ, Канада, Израел, като се възползва от промоционалните цени на пакети „+International" с абонаменти, които започват от само 2.90 лв. на месец.

Промоционалните условия за допълнителни национални минути са валидни за определени „SMART" и „SMART Call" планове, в зависимост от избрания допълнителен пакет към тарифата. Клиентите могат да добавят от пакет със 750 национални минути за 1.00 лв. на месец до пакет с неограничени минути към всички национални мрежи, включително и фиксирани, само за 4.00 лв. на месец.

Промоционалните условия с 50% отстъпка към цената на посочените пакети за национални минути, удвоени мегабайти в тарифния план и допълнителни международни минути са валидни за първите 12 месеца от договора при подписване на нов 24-месечен договор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай