Шарлийз Терон разходи сина си в рокля

Шарлийз Терон разходи сина си в рокля  | StandartNews.com

Холивудската звезда Шарлийз Терон стана трендинг име в социалните мрежи. Този път обаче това не се дължи на някоя нова роля на звездата, а на следобедна разходка с осиновения й син. На снимки, обиколили вече социалните мрежи, момченцето е облечено с рокля и носи шапка с дълга руса перука и снимка на принцеса Елза от филма на "Дисни" " Frozen". 

Веднага заваляха стотици коментари за това колко лоша майка е Терон и как подтиква малкия Джаксън към неестествени за пола му действия.  "Как изобщо е легално Терон да накара това малко дете да носи женски дрехи", написа в Туитър един от най-известните американски радиоводещи. Стотици потребители последваха примера му и осъдиха звездата остро. 

Верните фенове на Терон обаче разпалено пишат как няма нищо лошо в това един родител да сбъдва мечтите на детето си, пък било то и желанието момченце да е принцеса. 

Някои медии като Индепендънт също побързаха да застанат на страната на Шарлийз, подчертавайки, че невинната детска игра няма нищо общо с подменяне на сексуалността. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай