21:25 ч.

28.06.18

1 мин.

0

0

0

Нова порция изпитания пред нърдовете в „Новакът“

от редактор |

Нова порция изпитания пред нърдовете в „Новакът“

Ново четвърто изпитание пред симпатичните геймъри в „The Ultimate Nerd Challenge" разделя нърдовете на отбори, а за да спечелят заветната победна точка, героите трябва да се справят с поредица от загадки в предизвикателство за ескейп стая. Какво ще се случи и кой ще бъде шампион, гледайте в новия епизод на „Новакът" във Vbox7.com.


Ани и Алфата имат равен брой точки в решаващия етап от състезанието. В четвъртото изпитание геймърите трябва да играят в отбори по двама, като Вал трябва да се бори за победата редом до обекта на чувствата му. Другият отбор, в който влизат Алфата и Жеко, се сработва трудно, но не липсват комични моменти. А задачата пред нърдовете е да сглобят сложен пъзел, за да излязат от ескейп стая. Как започва играта, гледайте във Vbox7.com.

След разговор с Ани, Вал започва да изпитва силни притеснения как единственото момиче в групата ще приеме истината за истинските му геймърски умения. Междувременно Алфата напомня на „новака" за уговорката им – за да пази тайната му, Ани не трябва да печели. В решаващия момент от надпреварата, Вал трябва да направи труден избор, от който зависи кой ще победи в четвъртия кръг от „The Ultimate Nerd Challenge".


Кой ще спечели? Ще саботира ли Вал за втори път Ани? Как ще се развият отношенията между героите? Не пропускайте да разберете отговорите в новия епизод на „Новакът" във Vbox7.com.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент