Нова порция изпитания пред нърдовете в „Новакът“

Нова порция изпитания пред нърдовете в „Новакът“  | StandartNews.com

Ново четвърто изпитание пред симпатичните геймъри в „The Ultimate Nerd Challenge" разделя нърдовете на отбори, а за да спечелят заветната победна точка, героите трябва да се справят с поредица от загадки в предизвикателство за ескейп стая. Какво ще се случи и кой ще бъде шампион, гледайте в новия епизод на „Новакът" във Vbox7.com.

Ани и Алфата имат равен брой точки в решаващия етап от състезанието. В четвъртото изпитание геймърите трябва да играят в отбори по двама, като Вал трябва да се бори за победата редом до обекта на чувствата му. Другият отбор, в който влизат Алфата и Жеко, се сработва трудно, но не липсват комични моменти. А задачата пред нърдовете е да сглобят сложен пъзел, за да излязат от ескейп стая. Как започва играта, гледайте във Vbox7.com.

След разговор с Ани, Вал започва да изпитва силни притеснения как единственото момиче в групата ще приеме истината за истинските му геймърски умения. Междувременно Алфата напомня на „новака" за уговорката им – за да пази тайната му, Ани не трябва да печели. В решаващия момент от надпреварата, Вал трябва да направи труден избор, от който зависи кой ще победи в четвъртия кръг от „The Ultimate Nerd Challenge".

Кой ще спечели? Ще саботира ли Вал за втори път Ани? Как ще се развият отношенията между героите? Не пропускайте да разберете отговорите в новия епизод на „Новакът" във Vbox7.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай