Мъжете, за които модата е религия

Мъжете, за които модата е религия   | StandartNews.com

Те не признават граници в шика, стилът им е съвършено независим

Модата отдавна вече не е просто визуално изкуство. Диктаторите й направиха бизнес империи върху начина, по който се обличаме. Класациите на най-добре изглеждащите хора все повече се превръщат в рекламни платформи. Вече не съществуват фешън тенденции. Буквално всичко може да е считане за "готина визия". Вижте кои са иконите на независимия стил.

Янг Тъг - между Адам и Ева

Янг Тъг е от най-ексцентричните фигури в съвременния рап. Младата звезда спечели феновете на този стил музика, благодарение на авангардното си мислене за препълнената с имена рап сцена, обезоръжаваща си харизма и неподражаемия си начин на обличане. 24-годишният "главен ексцентрик" от Атланта не се поддава дори на половите стереотипи. Това му дава правото да е свободен да прави каквото иска с външния си вид. Така той е на челните места в света на модата, където всичко е позволено и грешката за едни е успех за други. Заради немислимите на пръв поглед комбинации, Тъг дори преобърна представата за мъжественост, която рап индустрията защитава от десетилетия. Той често може да бъде забелязан с флоралните мотиви на "Гучи", асиметричните жилетки на Вивиен Уестууд или с черен маникюр. А във всекидневната си визия пък "бронира" деколтето си със златни ланци и боксерки на "Версаче", които са на показ заради супер тесния деним панталон.

Асап Роки - надушва таланта преди всички

Много хора се чудят дали призванието на американския хип-хоп изпълнител Асап Роки е да пее. Макар че взима наградата "BET" за най-добър изгряващ изпълнител през 2012 година, феновете му смятат, че изключително добре се справя на модната сцена. Песента му "Моден убиец" подсказва, че сърцето му може би е насочено към дизайна. Асап Роки има уникалната способност да надушва кои ще бъдат следващите фешън диктатори, дори преди най-големите тематични списания и главните им редактори. Някои го наричат дори визионер, щом става въпрос за външен вид. Благодарение на естетическите му експерименти, световни марки се обръщат към него, обладани от мерака да представят нещо ново на потребителите си. Така се стига до сътрудничеството на рапъра с модния гигант "Гес".

Марк Гьоринг - маестро на интелигентния кич

Може би все още не знаете името му, но той присъства в отразяването на всяка седмица на модата по света. Марк Гьоринг е стилист и фешън редактор на основаното в Берлин алтернативно списание "о32с". Формулата за стил на германеца е смесица между висша мода с удобството на градското облекло. Всичко това се преплита в инсталация на интелигентния кич. Той може да накара да се почувствате неудобно в негово присъствие заради изключителната му визия. Фотографите документират честия му избор на спортни марки. Той съчетава киберготически ботуши, широки панталони с вериги и колиета с шипове.

Джери Лоренцо - взе акъла на Кание Уест

Американският моден дизайнер Джери Лоренцо впечатлява с комбинацията на ризи без ръкави, безкрайно наслояване на принтове и материи, графични каламбури и всевъзможни ципове. Уверен в уникалния си стил, той създава бранд за мъжка мода. Така започва най-накрая да печели от таланта си да впечатлява хората с това как изглежда. Той не прави компромиси с визията и най-вероятно затова печели привърженици, сред които са супер звездите Кание Уест и Джъсти Бийбър. И както следва по неписаното правило, гигантите в тази индустрия се обръщат към него с апетитни предложения за сътрудничество.

Травис Скот - заложилият на грънджа

В момента няма рапър, който да е яхнал така здраво гръндж вълната, както Травис Скот. Всички елементи на стила присъстват в облеклото му, но също така не липсват графични наслагвания и камуфлажни принтове. Изпълнителят почти винаги е с оувърсайз дрехи, скъсани дънки, милитъри елементи и поне една златна верижка. Уникалната му визия и сърдито изражение не са останали незабелязани дори и за световна знаменитост като Риана. Двамата имаха мимолетна връзка, която прочу още повече певеца. След това пък той реши да развие модния си усет в работа към бранда за алтернативна мода "Махариши".

Мотофуми "Поджи" Коги - царят на скейт елементите

Творческият директор на модната мрежа "United Arrows& Sons", която предлага продукти на специално подбрани марки, е сред любимците на модните папараци на фешън седмиците. Поджи често е забелязан да носи скейтърски шапки с малка периферия, които съчетава с класически и недотам костюми. Разбира се, талантът му не остава незабелязан от световните корпорации. Морофуми Коги участва в дизайна на множество дрехи, аксесоари, обувки, че дори и слушалки.

Скепта - издига анцузите в култ

Преди да стане водеща фигура в музиката, която стои в сянка, и съосновател на звукозаписната компания "Бой Бетър Ноу", Скепта е познат на стайлинг спецовете най-вече с отричащия модата вкус. Който всъщност стана много голям хит напоследък. Джоузеф Аденуга, както е истинското име на артиста, е имал, разбира се, влечения към марки като "Ед Харди". В момента обаче той е върл привърженик на анцузите и печели все повече последователи сред младите, които продуцира. Със своя уникален начин на съчетание и носене, нигериецът превърна в синоним за стил спортните облекла и шапките с козирки.

Кийт Ейп - с бижута за зъби

Корейската интернет сензация Кийт Ейп печели фенове от цял свят заради уникалния си стил на рапиране и ексцентрично перчене. Визията му обаче не е никак за пренебрегване. Момчето до такава степен смесва дрехи и аксесоари и техните приложения, че е невъзможно да се определи стила му. Рядката русо-черна коса, спортните шапки с козирки, бижута за зъби и практически всички принтове - животински, графични и анимационни, са само малка част от всекидневното му облекло. Модните блогъри от цял свят завиждат на липсата на притеснение как изглежда и как извежда естетиката на ново и непознато ниво.

Рапърът участва като изпълнител в шоуто на марката "VFiles" на модната седмица в Ню Йорк през миналата година. Това му спечели вниманието на най-големите модни спецове и най-вероятно съвсем скоро ще участва в нечия колекция.

Джейсън Дил - заклелият се в кецовете

Всепризнатият властелин на скейтборда вече се отдава на съвсем друго занимание, което му печели слава като нестандартен естет. Джейсън Дил вече може да е на 40 +, но младежкият му стил на обличане е повече от възхитителен. Затова става любимец на младежки лейбъли като "Сюприм" и "Ванс". Той се е заклел в кецовете, чорапите до коленете, шарените пуловери, тропическите ризи и анимационните герои на щампа.

Янг Джун Ку - апологетът на гащeризоните

Поредното впечатляващо модно присъствие от Корея. Младият фотограф Янг Джун Ку доказва, че е овладял до съвършенството стила на улицата. Той е привърженик на широките панталони, прихванати с тиранти, а също така възражда интереса към гащеризоните. Едни от любимите му очила са подобни на тези на Уили Уонка. Заради умелото му съчетание на цветове и материи, някои го наричат "паун в човешки образ".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай