Красивата Теодора Мудева е новата Кралица на Бургас

Красивата Теодора Мудева е новата Кралица на Бургас | StandartNews.com

17-годишната ученичка Теодора Мудева е новата Кралица на Бургас. Тя плени жури и публика в провелия се в неделя конкурс за красота в морския град. Нейни подгласнички станаха 19-годишната Джесика Гюмишева и 17-додишната Джулия Мицова - съответно на 2-ро и 3-то място. С лентата Лице на публиката се окичи Мариела Калоянова от Френската гимназия в Бургас.


Конкурсът Кралица на Бургас се проведе в неделя, в препълнената зала на Летния театър. Водещ бе Руслан Мъйнов, а публика и жури имаха възможността да се насладят не само на красотата на участничките, но и на две впечатляваща шоу програма - спектакълът "Елементи" на бургаския стилист Тодор Тодоров и уникалното мапинг шоу "Креволюшън" , които партньорите на конкурса Christian of Roma бяха подготвили за тях.

За доброто настроение на гостите между част от турове пък се погрижи очарователната Нелитa, която направи промоция на най-новата си песен Can't hide.

Сред журито се бяха собственичката на МА Интерсаунд и лицензиант на конкурса Мис България, г-жа Ирина Папазова; филмовия продуцент Джанфранко Пиерантони; д-р Елиза Георгиева управител на фондация Св. Иван Рилски град Плевен; собственичката на Christian of Roma Елена Кристиано; Мисис Бургас 2018 Вержиния Иванова; директора на спортното училище в Бургас г-н Димитър Костов и др.

Участничките в конкурса Кралица на Бургас дефилираха в тоалетите на Елена Христова, бутик „Салма" с дизайнер Милена Дамянова, банските Шугърфри и официалните тоалети на Стоян Радичев, а допълнителен блясък им придаваха най-новата колекция на бижутата "Сваровски".


За съвършения вид на претендентките за така желаната корона се погрижиха фризьорите от VIP Studio Christian of Roma и топ гримьорът Арсена Андреева.

Всички участнички получиха подаръци от професионалните продукти за коса на Christian of Roma, козметика от REFAN и енергийни напитки с марката Tonino Lamborghini".

Събитието премина със съдействието на община Бургас, а финалистката ще представя града на националната надпревара МИС БЪЛГАРИЯ 2018г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай