Коктейл с Мънго Джери от Fibank за 20-годишнината на джазфеста в Банско

Коктейл с Мънго Джери от Fibank за 20-годишнината на джазфеста в Банско | StandartNews.com

Това лято Международният джаз фестивал Банско отбеляза своя 20-ти рожден ден. Освен изпълненията на световноизвестни джаз музиканти, едно друго събитие стана традиционно по време на феста - специалната вечеря, която Fibank (Първа инвестиционна банка) организира за свои клиенти, партньори и приятели. Този август Fibank изненада своите клиенти и партньори с новината, че вечерята се превръща в изискан коктейл.

Причината за тази промяна беше легендарната британска група Мънго Джери, която беше гвоздея на вечерта и осигури незабравимо преживяване за гостите на банката. Мънго Джери са световно известни със своята песен "In the summertime", но доказаха, че това е само едно от техните парчета, които са подходящи за летни купони. Британците, смесващи в композициите си елементите на джаз, блус и поп, вече 45 години са любимци на публиката по света. Шоуто им продължи повече от два часа и вдигна всички гости на банката на крака.

Сред гостите на събитието, което се състоя на 11 август в хотел "Кемпински Гранд Арена Банско", бяха Ути Бъчваров, Красимира Кузманова, Димитър Кърнев от Д2 и много други. В средата на коктейла за клиентите на ПИБ бяха осигурени ВИП рейсчета, които откараха гостите до площада на Банско, където можеха да се насладят на изумителните изпълнения на Кенди Дъфлър. Купонът за всички продължи в пиано бар Sing Sing „Кемпински" с куп приятни изненади за гостите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай