Калин Терзийски гледа крави и кокошки

Калин Терзийски гледа крави и кокошки | StandartNews.com

Писателят психиатър Калин Терзийски, нашумял както с книгите си, така и с противоречивия си имидж в медиите, ще е от ВИП селяните във "Фермата" по bTV. Съгласието му да се включи в риалити формата е донякъде изненадващо, тъй като преди години той написа гневно писмо срещу продуцентите на "ВИП брадър", които го бяха поканили и обяви, че не е готов да се продаде на телевизиите за пари.

Сега обаче Терзийски ще е в шоуто заедно с любимата си Елен Колева. Интимните им отношения обикновено текат с почти пълно медийно отразяване и традицията ще бъде спазена и през предстоящия есенен телевизионен сезон. "Живял съм на село всяко лято. И въпреки, че дядо ми и баба ми бяха от селската интелигенция – той беше директор на училището, а тя - учителка, отглеждаха кокошки. В съседния двор техни племенници отглеждаха няколко крави и петдесетина овце - там се пробвах да доя, но едва ли помня наученото. Дядо ми беше луд по овощарство и отглеждаше еднокилограмови домати „биволско сърце" и ягоди.

Копаех с него всеки ден. Аз, сравнен с дечурлигата, израснали сред айфони и компютърни игри, съм нещо като Робинзон Крузо в детската градина", заяви Терзийски по bTV. А после написа в профила си във Фейсбук: "Скъпи мои приятели, съзерцатели, критици, тайни обожатели, предатели и просто уринатори.

Изчезвам за близо два месеца." Спортният журналист Крум Савов, рапъра DEE и моделите Ася Капчикова и Гери Дончева засега са останалите участници във втория сезон на "Фермата". Състезанието започва на 11 септември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай