Гришо глези и къпе Никол в Сен Тропе

Гришо глези и къпе Никол в Сен Тропе | StandartNews.com

Григор Димитров и Никол Шерцингер разбиха на пух и прах всички слухове, че са пред скъсване.
Звездната двойка пусна цяла фотосесия от тузарския курорт Сен Тропе, където се забавляват. Най-добрият ни тенисист, който напоследък е доста неубедителен на корта, е завел своята любима на луксозна яхта, където видимо я глези и угажда. От снимките ясно се вижда, че след почти 3-годишна връзка двамата са по-влюбени отвсякога, с умиление констатираха медии и фенове в социалните мрежи. Хасковлията лично къпе Никол, отделяйки подчертано внимание на внушителното дупе на певицата. Тя пък се хвърля смело в морето от палубата на яхтата. Хейтъри пък подмятат, че 40-годишната Шерцингер все повече започва да прилича с наедряващото си тяло на своята сънародничка тенисистка Серина Уилямс. Гришо беше за кратко гадже с нея, преди Мария Шарапова да го придърпа.
Сега обаче българинът изглежда щастлив с кака си Никол. Освен на яхтата двамата си направиха снимка и как вървят към ресторант в курорта за романтична вечеря.
Наскоро Никол се ожали публично колко трудно е за двамата да прекарат време заедно в натоварения си график. Ваканцията в Сен Тропе дойде в паузата, която Григор си взе
преди да започне своето участие на американските Мастърси, в които ще трябва да се представи много добре, ако иска да запази позицията си в топ 10 на световната ранглиста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай