Даяна била отчаяна и самотна

Даяна била отчаяна и самотна | StandartNews.com

Довереникът на Даяна и нейн иконом Пол Бъръл разкри какъв е бил последният му разговор с любимката на народа преди трагичната й смърт на 31 август 1997 г. в Париж. Принцесата била доста мрачна, преди да замине за френската столица, където загина в автомобилна катастрофа заедно с Доди ал Файед.

По думите му в шоуто "Вип брадър" Бъръл разкрива, че в последните си дни Даяна била изпаднала в "отчаяние" и "самота". Преди да замине, тя го попитала с много тъжен тон: "Ти ще бъдеш там, когато се върна, нали?" Тогава изречението притеснило Бъръл, но той не посмял да си помисли най-лошото. Но според него Даяна сякаш предчувствала, че нещо лошо ще се случи.

В книгата си "Каквито бяхме" икономът споделя, че голямата любов между Даяна и Доди е била спекулация. "Нейната истинска любов в живота, сродната й душа, беше сърдечният хирург д-р Хаснант Хан. Тя го срещна в Кралската болница Бромптън. Асансьорът тъкмо се затваряше, когато някой подпря вратата с крака си.

Тя го погледна в очите и каза: "Разбрах веднага!" По ирония на съдбата, Хан е бил "единственият човек, който е могъл да й помогна в деня на смъртта й." Няколко дни след злополуката Хан му се обадил съкрушен и му повтарял през сълзи: "Можех да я спася! Можех да я спася!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай