Чарлийз Терон е орисана с чар

Чарлийз Терон е орисана с чар | StandartNews.com

Най-красивите жени на планетата са родени под знака на Овен, Лъв, Скорпион, Стрелец и Водолей, твърдят последни анализи на астролозите. Според тях представителките на въпросните зодии владеят хитрините в мъжкия свят и се справят отлично със силния пол. Като истински Овен Александра Амброзио е брюнетка със спортна структура. Дамите, родени в същия период като нея, освен това излъчват енергия, ентусиазъм и страст. Впечатляващо е и отличното състояние на кожата им. Лъвиците са грациозни жени, които впечатляват с безгрешния си стил и власт - Чарлийз Терон може да остави всеки мъж без думи.

Сила е първото, което мъжът усеща при среща с дама Скорпион. Често косата им е тъмна, очите им са магнетични и секси. Джулия Робъртс и посестримите й от зодията няма как да останат незабелязани. Ухажорите им се редят на опашка.

Дамите Стрелец притежават най-еротичната фигура в зодиака. Симетричното лице е дар Божий за родените през декември момичета, каквато е и Кристина Агилера. Водолейките са със светла кожа, въпреки че невинаги са особено високи. Тялото им обаче е стройно и красиво. Погледът и чувствено оформените им устни правят най-силно впечатление на мачовците. Затова Дженифър Анистън е все така очарователна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай