Сложете юзди на чувствата

Сложете юзди на чувствата | StandartNews.com

Пазете се от вируси и тревожни мисли

Тревожността отзвучава в края на седмицата. Преди това с присъствието си в точна квадратура, ретроградните Сатурн/Нептун въздействат усилено и ме навеждат на мисълта, че са причината за емоционалните брожения в мислите ни.
Бих могла да сравня аспекта Сатурн/Нептун с тенджера на огъня, догоре пълна с чувства. Въпросът е дали ще се осмелим да повдигнем капака? Сторим ли го, ще видим накуп обезсилените ни усилия.

Присъствието на връзка Сатурн/Нептун допуска въвличане в нереализируеми проекти. И всичко това на фон, изтъкан от непрекъснатите прояви на нашето нетърпение или нетърпимост. Докато той е актуален, не е редно да оставяме чувствата си без контрол, защото ни пречат да видим кое е добро и кое не. Важно е, защото звездните предписания изискват да сме нещо повече от свидетели на събитията. Те изискват да съпреживяваме.

В практиката си на астролог съм забелязала, че дисхармонията Сатурн/Нептун предполага и разпространение на вирусни заболявания в размери, надскачащи обичайните цифри.

Написаните звездни обстоятелства предполагат да препоръчам на родени под знаците на "огъня" / Овен, Лъв, Стрелец / и на "водата" / Рак, Скорпион и Риби / сами да регулират поведението си. Да го правят със силата на волята си, за да си подсигурят време за премисляне на всяка стъпка.

Както вече споменах, краят на разглеждания период - дните от 27 до 29 юли, ще е по-приятен от началото. Разчитам за това на чудесната връзка Меркурий/Уран. Меркурий в досег с Уран подбужда въображението ни, без да ни позволяват да изпадаме в крайности или да се превръщаме в роби на мечтите си.

Вибрациите им ни ентусиазират. Потапяме се в идеи и мисловни проекти. Дори бих се обзаложила, че някои от зародилите се сега идеи, са с реалистичен заряд, залог за скорошното им осъществяване.
Забравяме за преживените неприятности.

Овен

Бъдете внимателни с партньора

Сигурно ще ви прозвучи познато, когато прочетете, че ви подканям да си държите пръста далеч от скрибуцаща врата. Явно сте осъзнали, че разказът за аспекта Сатурн/Нептун пряко ви засяга. И съзнателно ще се задържате далеч от суматохата на професионалното поле. Това е лесната страна на въпроса. По-трудната е да проявите разбиране към партньора. Напрегнатото очакване да се случи нещо, се е превърнало в неудържимо желание. Моля, овладейте се. Препоръчвам ви да обръщате еднакво внимание на делата във всички сфери от делника. Ако сте в отпуска, посветете се на семейно-домашните, на партньорските или на родителските отговорности и ще почувствате вътрешно облекчение. Много задачи ще отпаднат, а с тях неясноти и въпроси. Гарантирате си не само чувство на удовлетвореност - чувате и добри думи за себе си.

Телец

Гответе се за път

Предстои ви да пътувате, да променяте или да реорганизирате делничната си програма заради нетипичните задачи, които ви се поставят. Възможно е активността, с която ще се отличават действията ви, да е привнесена. Какво от това? По-важно е, че ви позволява да си вършите работата. Важният за вас аспект е Меркурий/Уран. Той ви активизира за реални действия във всички сфери от живота. Същевременно, поставя върху поведението и решенията ви печата на експеримента. Мнозина ще се отличат с новаторския подход към познати неща или лица. Ентусиазирано ще извадите баналните срещи от списъка със задачите си. Така, въодушевени и напористи, вие ще преминете през служебните задачи. Целта ви е за 28 и 29 юли да си подсигурите време за друг тип занимания, докато моята задача е да привлека вниманието на родените след средата на май с факта, че Марс от Скорпион ги прави нетърпеливи.

Близнаци

Търсете повече информация

Започвам отзад напред. Краят на разглежданата седмица ще е изненадващо приятен. През дните от 27 до 29 юли попадате в обсега на аспекта Меркурий/Уран: срещи, разговори, кореспонденция се превърнат в източник на изненади. Предлагам ви до края на юли да не се отклонявате от преките си задължения, защото още не сте наясно с резултатите от новопоявилите се възможности. За съжаление, началото на работната седмица, 25-27 юли, няма да е толкова успешно, колкото очаквахте. За да се организирате по-добре и да влезете бързо в час с хода на промените, се нуждаете от информация и от познания. Четете внимателно указанията, вслушвайте се в съвети, ако ви е невъзможно сами да вземете решения. На 23 и 24 юли често ще реагирате раздразнително. Подобно поведение не ви е от полза. Тъй като и двете дати са на почивните дни, явно на някого от семейството или на партньора ще се падне задача да пребори лошото ви настроение.

Рак

Шанс за напредък в кариерата

Съсредоточени сте. Дори нещо повече - концентрирани в желанието да успеете. Поставили сте си за цел да увеличите доходите си и се почувствате сигурни, въпреки променливостта на обстоятелства. Мнозина изпитват вътрешни колебания и опасения. Причината е в усещането за подтекст, който не разбират. Съгласна съм с вас. Причината е в действието на аспекта Сатурн/Нептун. Той замъглява остротата на погледа ви и ви разколебава точно тогава, когато се налага да вземете решение. Независимо от терзанията, вие ще напреднете в кариерата и ще защитите авторитета си. Успявате да реализирате онези свои намерения, които гласите от края на предходната година. Заобикаляйте, моля, темите и предложенията, които не можете да претеглите или оцените на момента.

Лъв

Идват добри новини

Очаквам добри новини да ви лишат от лошото настроение. След 26 юли вибрациите от аспекта Меркурий/Уран активно променят делника ви. Създават нова атмосфера и предизвикват събития, които ще ви зарадват. Не приемам никакви извинения и отказ от действия с аргумента, че ви е страх от новото. Околните ще разкрият, че в момента сте прикрити и притворни в общуването и че се опитате завоалирано да прикриете причината за въздържанието си. Дори сте готови да извадите в полза на пасивността си аргументи с изтекла давност. Внимавайте, другите следят нещата отблизо и няма да ви оставят на мира, докато не направите стъпките, съответни на ситуацията. И без това следват дни, през които обстоятелствата ще тестват пригодността на едно професионално решение. Приближаващият се август обещава да е активен период. Ако тогава получите утвърдителни отговори, означава, че сте се справили със задачите през юли.

Дева

Напрежение на работното място

До тук вашето лято беше свръхнатоварено. Всеки от вас ще подкрепи достоверността на констатацията и ще я допълни с личната си оценка. Малко повече от месец остава на планетата Юпитер да прекоси знака ви. Традиционно се смята, че от тази си позиция тя е благосклонна към вас и ви позволява много, дори много повече от онова, което вие можете да изпълните. Едновременно с нея, Меркурий се гласи да премине на ваша територия, но преди това ще сключи много силен аспект с Уран. Ще ви разочаровам с пояснението, че той ще ви създаде поредица от безпокойства между 26 и 29 юли. На първо място, ще нараства напрежението в общуването на работното място или под семейния покрив. Акцентът ще падне там, където вие прекарате по-дълго време. Ще си позволя да отправя съвет: предпочетете да сте във ваканция и задължително, не се претоварвайте.

Везни

Изскачат непредвидени разходи

Вие сте във вихъра си. Приятелите и приятелствата - това е вашата стихия. Въздействието на силните вибрации от страна на елемента "огън", намесващ се в характеристиките на периода, при вас се изразява в смели проекти за пътувания или за реорганизации. С една дума, вие имате обширно поле за изявата си, свободни сте да направите своя избор на подход. Дотук добре. Сега за трудностите на периода. В предвижданията за седмицата присъства предупреждение за внимателно боравене с парични средства и строг контрол на семейния бюджет. Задават се нови или непредвидени разходи. Посветете на тази задача дните от 23 до 26 юли. Усилията ви могат да приключат с конкретни уговорки. На някои им предстои да подпишат нов работен договор, което ще се случи на 24 - 25 юли. Други ще се споразумеят за разсрочване на стари задължения.

Скорпион

Не смесвайте разум и чувства

Нещо ви притеснява. Констатирам, че това е професионалният статус. Много са промените, които се случиха в последно време там, където работите, където редите своя бизнес и получавате възнаграждението си. Способни сте на ясна преценка, но въпреки това, сърцето ви е свито. Вероятно, защото разбирате, че не ви достигат сили и/или информация, за да заключите какъв ще е резултатът от тяхното въздействие. Надавам се, характеристиката на дните от 23 до 26 юли да ви даде възможност да прозрете задаващото си. За целта си забранете смесване на емоции с логика и се пазете от ситуациите, в които е възможно да станете обект на обсъждане, клюки. Ясно е, че сложните моменти на полето на работните ангажименти трябва да се управляват. Нека всеки прецени дали е разумно в този момент да се възползва от правото си на отпуск. На 29 юли набира сили енергията, идваща от аспекта Меркурий/Уран и вие ще сте в топ-форма.

Стрелец

Покажете какво можете

Звездната характеристика на периода позволява изяви, поощрява смели стъпки в бизнеса и разширява стремежа ви за постигане на по-добри резултати. Използвайте седмицата за командировки или пътувайте с цел събиране на впечатления или информация. Сигурна съм, че между 23 и 26 юли имате нужда да се дистанцирате от реалността на делника си и че моментът е подходящ за целта. Точно тогава, на посочените по-горе дати, на мнозина сред вас ще им се наложи да доказват способностите си пред авторитетни и високопоставени лица. Май ще се стреснете от отговорността, която се налага да поемете? Погледнете на нещата от друг ъгъл: някой ви гласува доверие, а вие трябва да го заслужите. Това не са само препоръки. Предложението ми е да се възползвате от благоприятната страна на аспекта. Неговият ентусиазъм е подарък за вас. Грабнете го, за да не съжалявате за пропуснатите възможности в края на юли-началото на август.

Козирог

Излезте във ваканция от 29 юли

Не започвайте седмицата с прикрит песимизъм и ниско самочувствие. Звездните характеристики дават добър шанс за реализацията на замислите. Предлагам да съсредоточите вниманието си върху качеството на интимния живот. Вие имате високи изисквания към партньорите и партньорството. Но въздействието от аспекта Меркурий/Уран ви подбужда да реагирате свръхемоционално с повод и без повод. Предлагам ви да използвате тези въздействия по друг начин: търсете нестандартен и новаторски път през усложнените към момента лични отношенията. На 23-24 юли съберете сили да кажете някому какво мислите. Дори да последва сблъсък на виждания, убедена съм, че резултатът ще е добър за двете страни. В края се създават условия за разпускане. Полага ви се отдих. Ако до тук сте се разминали с неприятните усложнения, направо си набележете 29 юли за начало на тазгодишната ваканция.

Водолей

Наваксвате пропуските

Имате притеснения. Вълнувате за предстоящото. Как да не се подчините на желанието да видите бъдещето, когато Меркурий/Уран са в действие. Нестандартните решения и вдъхновяващи другите намерения са част от вашите амбиции. Имате намерение да прекроите много неща наново, да промените живота си. Покрай това, много неща и лица губят привлекателност във вашите очи. Положителното в случая е, че не се главозамайвате, а ще продължите с волята на работохолик да наваксвате пропуските си. Например, решавате да продължите образованието си, да се запишете на езиков курс или на танци... При подобно организирано поведение, успехът няма да ви се изплъзне. 27 и 28 юли са подходящи за срещи и разговори, ако се налага да обсъдите намеренията си. Подходящи са за получаване на разрешения, например, на административен акт или на друг род документи.

Риби

Съобразявайте се с околните

Живеете волно и не разбирате терзанията и мислите на мнозина заобикалящи ви, които искат от сега да видят напред в бъдещето. Вие приемате, че моментът е подходящ преди всичко за отдих и ваканция, както и за онзи род занимания, които се отразяват добре на вашата кондиция. Мнозина ще се потрудят седмичната им програма да изглежда по този начин. Присъствието на аспект Сатурн/Нептун засилва вътрешното ви убеждение, че преди всичко трябва да се погрижите за себе си. Егоистични подбуди няма да липсват и някои от решенията, взети през периода, ще обслужват именно тях. През втората половина от дните, специално след 27 юли, ще сте принудени честичко да се съобразявате с околните. Предлагам ви да го приемете като наложително, а не да се хвърляте в битка за измислена и непотребна ви сега самостоятелност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай