Не давайте път на лошото настроение

Не давайте път на лошото настроение | StandartNews.com

От своя първи ден прогнозата предлага препоръки и дава съвети. На 17 и на 18 юни затруднения ще извикват вибрациите на съчетанието Сатурн/транзитиращо Слънце от територията на зодиакалната двойка Стрелец/Близнаци. То ще предизвика у нас усещането за неудовлетвореност заради или поради неуспеха на замислите.

Мнозина ще се чувстват подтиснати, други ще са невесели. Тези настроения ще се засилят особено много, след като осъзнаем, че теръпва предстоят трудни задачи или досадна работа за свършване.

Дори присъствието на същите дати на далеч по-приятния аспект - Уран/транзитиращо Слънце, няма да потисне напълно неприятния привкус от присъствието на неразбираелства между партньори, сътрудници, между довчерашни съмишленици.
Всъщност комбинацията транзитиращо Слънце/Уран се допълва през следващите дни - на 20 и на 21 юни - с аспект транзитиращо Слънце/Меркурий.

Двата заедно са в състояние да подпомагат колективната дейност и да проправят път на прогреса – специално за технически новости, изобретения. По силите им е да ни "отворят" по време на общуване. Докато разговяряме, ще се почувстваме готови да приемем различните виждания, да обсъждим възгледи, различни от собствените.

Ще бъде цяло чудо, ако нашето настроение не потегли в негативна посока, ако спад на температурите придружи проявленията на лошо метерологочино време на старта на лято 2018 година. То идва за нас по източноевропейско време на 21 юни в 7 часа и 25 минути.

Може да опишем горната ситуация по друг начин:
Правилно е да се владеем, както и да не позволяваме на обстоятелства или условия, независещи от волята ни да предопределят нашето поведението.

Овен

Пестете енергията си

Импусивността е една от вашите черти, с която околните първо се запознават. Сега те, другите, заобикалящите, могат нарочно да ви провокират да я проявите. Вие не им позволявайте. Подобни провокации не трябва да успяват. Съветвам ви на 22 и на 23 юни да си пазите енергията и да не се раздавате на 100-процента нито по време на спортни мероприятия, нито в работата, нито по отношение на семейните ангажименти. Бъдете разумни и си оставете от нея само за себе си. Темпото и кондицията ви служат вярно и сега е дошъл моментът, в който вие трябва да ги възнаградите или поне да покажете, че осъзнавате на какъв натиск ги подлагате. Само така ще желаната върхова форма. А през периода случаят е точно такъв. Така че работете, общувайте, действайте, но го давайте по-спокойно, моля.

Телец

Важни разговори - не бързайте

На всяка крачка ще ви се налага да сте внимателни и да показвате, че се интересувате от околните, от техните проблеми. Така ще придадете смисъл, форма, а и цвят на собствения си делник. Очаквайте важни разговори и обсъждания в семеен или в служебен кръг около 20 юни. Възможно е тогава атмосферата наоколо да не е напълно спокойна. Спокойните обаче трябва да сте вие. Ако сте се заели да убеждавате, да съветвате, да предлагате своя нетрадиционен подход към задачите за деня, бъдете така добри да си предоставяте повечко време за подготовка и за реакция. Не може, а и не трябва да разчитате само на бързата си реакция. Продължаващата фаза на влияние от страна на съединението Меркурий/транзитиращо Слънце напомня за необходимостта от сериозно премисляне и осмисляне на всяка дума. Не е пресилено да се твърди, че прибързаността може да предизвика неприятни събития.

Близнаци

Не очаквайте излишни овации

Трудно влизате в тона и темпото на околните. Това ще се случва на работното място, в бизнеса и на обществената сцена. Причината – вълнуват ви други неща и вие правите всичко възможно да бъдете себе си, да преследвате своите, в случай, изпреварващи реалността, желания. Не разчитайте поведението ви да бъде посрещнато с овации. Присъствието на конкуретнта връзка между Меркурий / вашият зодиакален управител/ и транзитиращото Слънце ще ви разгорещи по време на разговор, дискусия, ще обърка взаимоотношенията ви. Нищо чудно да посрещате края на юни в бурни дискусии, спорове и в критикарско настроение, които ще подсигурят влошаване на качеството на контактите, от които обаче зависят утрешните ви планове. Предлагам ви на 18, 19 и 20 юни съзнателно да се отдалечите от епицентъра на събитията.

Рак

Доверете се на опита си

Действията ви изразят желанието за по-добър живот. Очаквате така да привлечете нечие внимание. Способни сте на всичко, стига да ви осигури място под прожекторите. На 17 и на 18 юни запознанствата и срещите ви отвеждат в малко познати места. Помнете, че и условията се менят бързо. Присъствието на аспекти на Меркурий не ви позволяват да контролирате фантазиите си и често ще надскачате възможностите си, особено при даване на обещания. Ако изпитвате затруднение да разбере дали сте прави или дали не прекарявате, доверете се на опита си. Ако целта ви е друга, т.е. - да прекарате няколко по-спокойни дни, стремете се да поддържате добрия тон във взаимоотношенията. 18, 19 и 20 юни са подходящи именно за съответстващи й занимания. Не се опитвайте да правите много неща неща наведнъж. Бързо ще се уморите и още по-бързо ще се оттегчите.

Лъв

Битка между чувства и реалност

Вие сте изтъкани от чувства, а сетивността е вашият компас. На първо място се интересувате от преживяванията си, от своите емоции. Мнозина ще попаднат в плен на любовта с главна буква, но няма да са малко случаите, при които тя ще ги върне назад в спомените или ще ги накара наново да разсъждават върху минали преживявяния. Силата на чувствата ще се бори храбро с реалността на делника, която не позволява интински простор за подобни страсти. Въпреки това, ще постигнете много – най-вече, ще разнообразите делниците си. Запомнете, че 20 и 23 юни са вашите хубави, респективно - силни дни, и вие предварително трябва да решите как да ги използвате. Надявам се, да се възползвате от благоприятната страна на водещия звезден аспект, от съюза Меркурий/ Слънце, за да приключите с нещо, което възпрепятства вашите бъдещи намерения.

Дева

Идват договори за нов бизнес

Живеете в паралелни реалности. Имате доста работа. Тази мисъл владее ума ви, но не и чувствата. В професионалните дела присъстват и подем, и спад, особено когато става дума за пари и приходи. Към края на юни към вас идват предложения за съвместна дейност, договор или заявка за съвместяване на усилията, които обещават да генерират нови или по-високи приходи. Чудесно, защото към 18 – 19 юни разходите по дома, за семейството, децата скачат. Спестеното потъва. До тук с обичайните неща. Друга важна тема се пробва да съсредоточи енергията на мислите през периода. Вие имате мечти, които носят мир в душата ви, зареждат ви с хармония. Всеки може да определи кое е онова, което му подсигурява спокойствие. Обичайните заподозрени: емоционална връзка, отношения с интимен характер, силна привързаност, този път отсъстват. За какво мечтаете?

Везни

Решавате и действате

Вие се реогранизирате, променяте структурата на своя делник, поставяте си нови цели. Възможно е, подобна нагласа да състредоточи усилията ви върху конкретни задачи. Решавате и действате: преустройствате жилището си, купувате имот, сменяте офиса си или помагате на своите близки да го направят. Съобразете се с общите препоръки в случая. Около 22 юни подобни грижи/задачи ще ви отнемат немалко време без да успеят да изчерпят енергията ви. И все пак, трябва да ви остане също за други дела. Мнозина ще предприемат пътувания. Преди да го сторят, редно е да направят точен и стриктен преглед на финансовите си възможности. Дните 19 и 20 юни са подходящи както за целта, така и за набелязване на действия и намерения, посредством които се очаква подобряване на приходите. Единственият проблем остава припряността, която предразполага към травми.

Скорпион

Деяните на чар срещу проблеми

Вие проектирахте едно, но се случва друго. Краят на този юни е период на сериозни преобразования и на желана или не промяна в решенията. Взаиморазположението на планетите Марс/Плутон предизвика напрежение. То ви стимулира също да действате на своя глава, пренебрегвайки мнението на близките. Под мотото, че правите всичко за тях, сте готови на дела, които ни най-малко нямат тяхната подкрепа или одобрение. С други думи: правите, каквото сте решили и очаквате решенията ви да се приемат. Реакцията няма да закъснее. 17 и 18 юни ще са трудни дни за взаимоотношенията ви, за брака и за партньорството. Точно тогава, положителни енергии от страна на Венера и на Юпитер предлагат изход: доверете се на вродения си чар, пуснете в ход такт и дипломация, когато става въпрос за изглаждане на недоразумения.

Стрелец

Очакват ви пътувания

Делникът ви е преизпълнен със задачи. Възможно е да има и пътувания. Онези, които са успели да подредят плановете си и разбира се, да си подсигурят нужните за тях време и средства, вече стягат куфарите за заслужена лятна ваканция. Не бих се наела да потвърдя, че всичко предварително проектирано ще се изпълни на сто процента. Към края на юни, ще има изненади заради неочаквани или нелогични промени в ситуацията. Предлагам ви да не издавате вълненията си, да не показвате разочарованието си. Може би, точно в промяната се крие онова, от което най-вече се нуждаете в момента? Нужно ви е и време да да си изясните как да се възползвате от новото и различното в обстоятелствата. Направете го след 21 юни, тъй като до тогава звездните промени и вибрации активно възпрепятства структурирането на вярна преценка. Покрай всички тези мисли, не забравяйте да поддържате добри отношения: колеги, приятели, съседи ще са вашият спасителен пояс в трудна ситуация.

Козирог

Изчакайте до август

Мислите ви летят напред във времето. Блазнят ви намерения за пътешествия и за промени, които да разчупят рамките на делничното. Не сте подбрали верния момент за разстилане на фантазиите върху ежедневието. Времето за реализация на големите планове се отлага след средата на август/края на август, а до тогава имате други задачи за изпълнение. На първо място, застава необходимостта да завършите онова, което сте започнали през месеците от май насам. Съсредоточете се и не си поставайте нови срокове, а изисквайте от себе си концентрация днес и сега. Покрай много работа, която ви се отвори, няма да ви остане време да мислите за ексцентрични и впечатляващи околните публични изяви. Те само биха размили енергията ви като отнемат от нея най-важното – ударната й сила за приключване на протяжните дела. Дали преследвате изпълними цели? Ще разберете, ако на 23 юни получите похвали за работата си.

Водолей

Нагорещявате страсти

Страсти владеят поведението ви. Някои преоектират пътувания, други пренареждат картите на служебните отношения, трети са се заели да реорганизират личния и интимния си живот в синхрон с потребността си: да се почувстват значими и важни за хората, които обичат. Така или иначе, животът ви е интересен, а задачите пъстри и необичайни. Покрай всички тези нови и често амибициозни идеи, едва ли ще ви остане и време за изяви в общественото пространство. Но вие упорито продължавате да ги търсите, защото предполагате, че през новите контакти и познанствата ще стигнете до позиции или до информация, които ще ви издигнат в очите на близките. Ще се съгласите, че няма да им е леко и лесно на околните да съжителстват с вас. На 21 и на 22 юни страстите доста ще се разгорещят. Това не е точният момент да предлагате идеи за съвместни действия или работа.

Риби

Започнете промяната

Вие живеете, за да обичате и да бъдете обичани. Искате да виждате любимите си хора щастливи. Стараете се околните да не го разбират, защото смятате, че могат да откажат подкрепа или съвет. И все пак, длъжна съм да ви предупредя, че кроенето на подобни планове не е най-лекото занимание, докато вибрациите Марс/Плутон са в конфронтация. Не смятам да ви плаша. Вие и без това демонстрирате, че не сте от страхливите. Имам обаче предложение: защо не обърнете повече внимание на професионалните предложения, които идват към вас? Част от тях са безинтересни, но други имат силата да променят вашите приоритети. От сега до края на декември 2017 година ви се предлага възможност да промените нещата, с които не сте съгласни. Започнете още през тази седмица. Сигурно вече разбрахте, че покой и свободно време преди 23 юни няма да имате. Какво да се прави, такива са обстоятелствата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай