Контролирайте се пред изкушенията, не се подавайте на заблуди

Контролирайте се пред изкушенията, не се подавайте на заблуди | StandartNews.com

Продължава серията, която ще нарека "неразбирателство" между Слънцето и Нептун. И двете небесни тела са разположени върху централни зодиакални градуси – съответно на Близнаци и Риби, което недвусмислено говори за силата на тяхната изява. Позицията им върху зодиакалната лента е сигнал към родените през периода, както и за представителите на Риби /2 – 8 март/, на Дева /3 – 9 септември / и на Стрелец /3 – 9 декември /. Те трябва внимателно да прочетат следващите редове. Бих казала, че сега дисхармонията Слънце/Нептун е по-изразена в сравнение с предходната седмица и че нашето поведение се влияе от нея по ясен и конкретен начин. Нищо чудно да нарасне желанието ни да се поддаваме на изкушения - включително на онези, за които ни е ясно, че вредят на здравето или на отношенията ни.

Всичко, прието в по-голяма от обичайната доза - най-вече алкохол, лекарствени препарати и други медикаментозни средства, би могло в значителна степен да удреди общото ни здравословното състояние или да подкопае авторитета ни.

Наред с това, че ще сме склонни да се самозаблуждаваме, а оттам да се поддаваме на чужди внушения, да приема за истина нереалистични идеи, идеологически схващания. Цитираният аспект поражда проблеми заради амплитудите, чрез които се изявява. Те ни превеждат през състояния на необоснована еуфория до пълно самоуспокояване. С проявленията си процесите в природата също ще отговарят на нашите объркани мисли и очаквания. Възможни са чести и бързи промени на метеорологичното време.

Въпреки този недотам очарователен фон, дните от 3 до 9 юни ше се запомнят с положителните емоции, доставени ни през съединението Венера/Уран.

Убедена съм, че веднага сте си помислили за любов и чувства. Напълно сте прави. При положение, че и Уран е включен в небесното съчетание, става невъзможно да се предвиди пътя и посоката, по които те ще поемат.
Най-емоционалните и запомнящите се дни от периода ще са 3, 5, 6 и 8 юни.

Овен

Послушайте сърцето си

Вие търсите себе си. Сверявате своите критерии за света и живота през тези на вашия партньор. В тази ситуация е от съществено значение дали той, човекът до вас е надежден, лоялен, обичащ ви партньор. При положение, че на 3 и през дните около 8 юни попаднете в затруднение или влезете в сериозен конфликт с половинката си, замислете се как изглеждат отстрани вашите отношения. Потърсете съвет. В същото време на онези, което още търсят подходящия човек им се предоставя уникален шанс. По стечение на обстоятелствата, благодарение на съдбата е възможно да го срещнат. Остава да го разберат и да направят първата крачка. За ориентир в тази сложна и деликатна ситуация единствено може да ви послужи сърцето. Следете неговите трептения.

Телец

Нова личност влиза в живота ви

Получавате подкрепа от личности и обстоятелстата в точния момент. Разчитайте преди всичко на улегналите отношения и на онези връзки, където важна роля играе не само лоялността, а и емоционалното, както и персоналното отношение. Само не смесвайте еротика, чувства и работа. Така до никъде няма да стигнете. Остава ви, според мен, да направите нещо малко, но навреме: да говорите позитивни неща за заобикалящите, да ги подкрепяте и да ги оставите те да говорят. Така със сигурност ще избегнете евентуален сложния момент за взаимоотношенията около 6 юни. Правилното и отговорното поведение настоява да се сближавате с колегите, съседи, родственици. Раздвижената атмосферата на седмицата довежда нова личност в живота ви. Подходящо е да приемете тази протетната ръка.

Близнаци

Насладете се на постигнатото

Можете да си отдъхнете. През новата седмица имате възможност да се наслаждавате на постигнатото. Целите няма да изглеждат толкова далечни и непостижими. Планетните аспекти са се погрижили да се възползвате от тази глътка свеж въздух, а вие я поемете заедно с намерението да преобразите, да промените или да подновите нещо в своя делник. Няма как да не сте възторжени и ентусиазирани по време на ежедневните си занимания през дните от 4 до 6 юни. Всяка стъпка, която правите наяве, вече е била желана или мечтана. При вас съчетанието Венера/Уран действа изключително благотворно: дава ви сили да експериментирате, прави ви изключително корпоративни и общителни, подтиква ви да раздавате добро настроение на околните, да зареждате личните си отношения с положителна емоция. Разбира се, и Нептун си казва думата. Ще ви помоля да прочете написаното във въведението по темата.

Рак

Грабнете всяка възможност

Не се колебайте да действате през следващите дни, ако възнамерявате да направите конкретни стъпки в сферата на любовта и чувствата. Не съжалявайте, ако някои от предишните ви планове отпаднат и на тяхно място се появят нови възможности. Грабнете ги, няма да съжалявате. Извън натоварения делник, особено в края на периода – 6–9 юни, ще имате достатъчно време да се отдадете и на усамотени занимания. Днес едно "завръщане към себе си" може да се окаже както полезно, така и много навременно, защото ще ви попречи да направите нещо вредно за здравето или за отношенията ви с околните. Вроденото ви чувство за справедливост и желанието ви нещата да се случват според реда и закона, притеглят като магнит чуждото внимание и концентрират върху личността ви светлините на обществения прожектор. Пригответе се да посрещнете интереса.

Лъв

Доверете се на изпитан партньор

Вашата седмица има изключително раздвижен характер. Вие ще го разберете веднага по амплитудите на настроението си. Може би, ще се нуждаете от вътрешни усилия, за да го задържите някъде между еуфорията и мрачните предчувствия. Моля, забавлявайте се, когато това е подходящо и уместно, и не допускайте през дните от 1 до 4 юни неясни предположения и необосновани твърдения да ви подтикнат към отказване от една вече споделена идея. Тук ще отворя скоба, за да кажа, че ролята на партньора в живота сега нараства и вие трябва да му се доверявате дори за решения, изникнали покрай изпълнението на професионални и служебни дела. Така, както не можете без чуждото внимание, така и се нуждаете от външен ориентир. Поради силното присъствие на съединение Венера/Уран върху "огнената" територия на Овен, вашите реакции могат да станат непредвидими и дори опасни.

Дева

Действайте кротко

Първата половина от юни няма да е силна за вас. Идеите ви се оказват нереализуеми, плановете ви пропадат поради външни причини или заради намесата на други хора, на чужди интереси. Не получавате подкрепа от планетите, дори напротив. Марс се опитва да се бърка във всичките ви дела. Не можете да му се противопоставите с агресия и натиск, нито с принуждаване. Онова, което трябва да направите между 6 и 9 юни е лекичко да се оттеглите от епицентъра на събитията. Възможно най-подходящо е това да се случи като си вземете няколкодневна отпуска. Или ... Вие решете как е най-елегантно да не привличате неодобрението на онези, от които зависите кариерно или в личен план. Още повече, че ви се предоставя възможността да видите в нова светлина места, хора, идеи, събития. Изберете за целта края на периода – 8 и 9 юни.

Везни

Заредете се с нови идеи

Пътуванията и промяната на обстановката са нещата, които мога да ви препоръчам, стига да имате възможност. Те ще ви отведат там, където не сте били, ще се срещнете с нови хора, ще се заредите с нови идеи и планове, за които преди не сте се сещали. Казвам го, защото това е начин да изпреварите ситуацията, а тя е бърза - и да не попаднете във водовъртежа на неприятните неща: дразги, недоразумения, служебни проблеми поради неразбирателства, невъзможност да се изпълнят зададените задачи. Най-трудните ви дни ще са от 6 до 9 юни. Моля, съсредоточете се, прегледайте също написаното в уводната част към текста и си направете както изводи, така и си набележете контрамерки за овладяването на ситуацията. И да допълня: Свободната воля не е всемогъща, но може и да стане решаващ фактор.

Скорпион

Получавате важен отговор

Юни започна с предложения. Вероятно в мнозинството случаи те са отговор на ваши, направени през дните след 20 май. Ще останете учудени от бързата реакция на отсрещната страна. Във втората част от седмицата изборът е във ваши ръце. Вибрациите на транзитиращите Слънце и Нептун са трудни за осмисляне, но веднъж оценени, те ви дават неочаквано и голямо предимство – позволяват ви да реагирате различно, непредвидимо и едновременно с това напълно съответно с промените в обстоятелствата през дните след 6 юни. Тогава вие ще сте различни – по-откровени по време на разговори, с динамично поведение, което ще ви открои. През миналия месец вибрациите на Нептун "отключиха" заложбите ви. Мнозина ще се посветят или ще търсят всевъзможни начини как да се посветят за по-дълго на своето хоби.

Стрелец

Заложете на диалога и маневрите

Това е важна седмица за родените под знака. Още в началото ще помоля всички и най-вече онези, които са родени между 3 и 9 декември внимателно да прочетат въведението. Най-важното: трябва да се маневрени и диалогични. Не се старайте да правите неща сами, търсете подкрепа, говорете за проблемите, за намеренията си. Между 4 и 6 юни ще е повече от наложително да сте готови хладнокръвно и без самозаблуда да оценявате събития, хора, предложения, както и вие самите строго да следите за какво мечтаете, на къде насочвате енергията на собствените си усилия. Моля ви, не отивайте твърде надалеч. Не и на работното място и взаимоотношенията. Единственото място, където можете да бъде истински себе си, е територията на вашето хоби. Там вие се чувствате силни и там можете да си позволите фриволности.

Козирог

Наблегнете на общуване със семейството

Семейството и семейните дела, общуването с близките ще са ваш приоритет през целия период. Вярно е, че делникът ви е натоварен, но това не отменя необходимостта да сте състрадателни и готови да помогнете. 9 юни е денят, който ще изиграе ключовата роля за определяне на вашето отношение и място в едно партньорство. Събитие или разговор ще наклонят везните към вземане на решение и то ще е правилното на този етап. Преди това, между 3 и 6 юни, ще имате повече време за себе си. Някои могат да го използват, за да помислите за здравето и кондицията си, да променят своя дневен режим или да реализират замислените от преди преобразования. Променете своя делник. Надявам се, силните вибрации на Венера и Нептун, които ви звучат разбираемо да ви подтикнат към промени, за които дълго време сте събирали сили. Тази стъпка, определено, ще подобри кондицията ви.

Водолей

Отчитате прибързаност

Твърде дълго и силно се съпротивлявахте на статуквото. Някои не желаеха да приемат, че правилата, обещанията и задълженията на брака, партньорството и семейството имат онова място в живота им, което им е отредило нашето общество. Смятаха, че така губят своята индивидуалност. Силата и неповторимостта й защитавапте усърдно през последните няколко години, а сега, в един единствен ден, 3 юни, осъзнавате, че с някои неща сте прибързали, други изцяло са загубили смисъл или значение за вас. Напълно сте прави да ми опонирате, защото нещата в реалността не изглеждат така ясни и изчистени. И въпреки всичко, моля, помислете по въпроса днес и сега, защото от 6 юни енергиите на планета, Венера ще отнесат мислите ви в друга посока и е възможно да не успеете да си дадете ясна сметка къде сте вие в тази ситуация.

Риби

Разпуснете душата и графика си

Седмицата ви заварва в специално настроение и в деликатно вътрешно състояние. Моят съвет е да си отделите време за себе си, да се отпуснете и да разведрите мислите в главата си по начин, който вие знаете, че действа ефикасно. На този фон, някак от само себе си се появява и задачата ви да възстановите хармонията в семейно-домашните отношения. Не е необходимо да отделяте повече време за разговори и обсъждания, достатъчно е да вниквате в думите на околните и да осъзнаете, че те не очакват от вас чудеса. И всичко това има конкретна цел, защото само след ден-два, от 3 юни започва нов период с нови, различни отговорности и вие трябва да сте в кондиция да ги посрещнете. Промените в обстоятелствата най-неочаквано ще ви позволят да осъществите конкретните си намерения по лесен и безболезнен начин - без да се налага да жертвате отново спокойствието у дома заради своите професионални амбиции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай