Астрологична прогноза за 23-29 септември

Никой не може да ви отклони от правилния път

Астрологична прогноза за 23-29 септември | StandartNews.com

Iигурна съм в едно: читателите на тази рубрика знаят, дори нещо повече - наясно са, че всеки ден е част от един различен, нов период, който тук се опитваме да обрисуваме с подкрепата на опита, с безценната помощ на астрологическата практика и на нейното емпирично наследство. Това е последната седмица от септември на 2017 година е - защо именно сега бе толкова важно да акцентирам на неща, които имат универсално-неотменен характер? Защото именно в този календарен момент звездните съчетания настояват:

НЕКА НИКОЙ И НИЩО ДА НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВИ ЗАБЛУДИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВАШИЯ ИЗБОР И ПЪТ!
През седмицата действат някои критични връзки на планетата Нептун. На техния фон се развиват и други аспекти, които предпоставят появата на опасност от заблуди, измами и неразбирателства. Те могат да имат опасни последици и поради това трябва да избягваме всичко, за което ни се подсказва, че не разбираме, не управляваме и не владеем.

От 24 до 29 септември най-силно въздействащият аспект е Меркурий/Нептун. В неговите енергии се набърква Плутон. Последствията са конфликти, неразбирателства на всички нива - от личните отношения до обществените делни въпроси.
Интригите и "номерата" стават част от нашия делник. За съжаление. На 25 септември примката затяга появата на планетата Сатурн в съчетания отново с Меркурий. Те не ни остават много широко поле за действия, камо ли за маневри. Възможно е мнозина да потърсят защита от техните силни енергии, превърнали се в негативни усещания, в неадекватни решения или несъответсващо поведение, неприсъщо за момента, неотговарящо на ситуацията. Към изброените възможни варианти спадат прибързаност, превземки, излишна смелост, непретеглен риск. Повече от когато да било, ше сме склонни да си затваряме очите или да пречим на другите да видят нещата такива, каквито са.

25 и 28 септември са трудните дни от прогнозата, което съвсем не означава, че тяхната енергия не рефлектира и не потапя останалите дни в "супата", която трябва да се научим да духаме, за да не останем и без нея.

На 26 септември се въздържайте да изразявате позиция, когато сте наясно, че сте малцинство. Вместо това, разсъждавайте философски за и над живота в очакване на по-добрите времена през настъпващия октомври.

Овен

Прегърнете идеята за единомислие

Отличава ви вашата самоувереност. Няма как да не потвърдя, че съжденията ви почиват на стабилна основа, а изводите ви - на верен анализ. И все пак – не е излишно да се допитвате. Присъствието на планетата Венера в микса от звездни аспекти изисква да се доверите на дипломацията в общуването. Как да убедите другите в правотата си, ако не си говорите с тях? Звездните положения подчертават именно невъзможността всеки поотделно да се бори за важните неща в живота. А и на вас ще ви е по-лесно, докато сравнявате и съпоставяте да откриете собствения път. Поради това, моля, прегърнете идеята за единомислие. Търсете варианти как и пред кого да представите своите проекти. Важно е да привлечете вниманието на повече хора. Това трябва да е вашият избор на път за просперитет в професионален план през периода.

Телец

Всички очакват вашата бърза намеса

Имате проблеми с общуването. Причината днес са вашите високи изисквания към отсрещната страна. При мнозина аспектите фиксират вниманието им върху фамилните взаимоотношения, докато обстоятелствата налагат те да се съсредоточат върху работата си. Там има много неща за довършване, а други очакват вашата бърза намеса. Сега информацията, която получавате, ви затрупва, докато за вас е важно да отсеете излишното. Използвайте дните за ориентиране в ситуациите, тъй като процеси, протекли под повърхността на делника през последните месеци отново напомнят за себе си. Те са в състояние да внесат напрежение и да ви създадат усещането за прииждаща вълна от неприятности. Не се поддавайте на емоции. Но и не бързайте с решенията, нищо не предрешавайте на 24 и на 29 септември.

Близнаци

Протегнете ръка, за да получите подкрепа

Животът ви тече на бързи обороти, но невинаги в желаната от вас посока. Оценявате случващото се като носещо проблеми и сте готови да се оплачете, ама на кого, като около вас е суматоха. Всъщност, дните са ви дадени да се посветите на заниманията, на контактите, които ви държат в крак със случващото се. Срещите, които ще реализирате на 25 и на 26 септември ще ви дадат идея за верния тон по отношение на очакванията - без противопоставяне се постига повече. Тогава протегнете някому ръка, а отсрещната страна ще ви позволи да се възползвате от контактите й, за да разширите влиянието си. През цялото време не се дръжте като странични наблюдатели в любовта и в личните отношения. Позволете си да говорите за чувствата си и да правите планове, независимо какви са обстоятелствата.

Рак

Подготвяте важни решения и действия

Енергията на аспекта Меркурий/Плутон, който управлява периода, не ви позволява да осъществите желаното безметежно време. Колкото по-бързо разберете, че от вас се очаква да сте стегнати и организирани на работа и отворени за общуване, толкова по-успешна ще е седмицата ви. Ако при вас се налага, преместете акцента на заниманията и стремежите си върху семейната среда. Възможно е, благодарение на присъствието на Венера да уползотворите почивните дни за пътувания като съчетаете приятното с бизнеса си. Не се отказвайте от тази възможност – точно в този момент светът открива пред вас неподозирани страни. Не бих се учудила, ако на 24 септември у някои се зароди намрение за промяна на местоработата, например. Поне моментът е подходящ да обмислите подобен вариант. Ще поясня, че това е подготвителен етап за следващи решения.

Лъв

Любовта променя живота ви

Обстоятелствата се намесват и преконфигурират вашия личен живот. Плановете ви претърпят корекции. Причината е в повишеното внимание към личността ви от страна на заобикалящите. Всеки ще реагира според нагласите и индивидуалните положения в картата си, но едно е ясно - никой няма да остане равнодушен към енергиите, които планетата Венера вкарват в делника им. Не казвам, че трябва да промените целите си или да се откажете от предходните намерения. Твърдя само, че животът ви се променя, благодарение на любовта и емоциите. Не се колебайте да извадите от приоритетите си нещата, които не се харесват на отсрещната страна. Сега е моментът да хармонизирате отношенията си.

Дева

Отмятате много задачи

Няма еднозначен отговор или оценка за състоянието на вашия делник през периода. Необходимо ви е да съхраните желанието да подсигурявате приятни мигове на себе си, на близките си. Така ще се мотивирате за работа, ще отметнете повече задачи и няма да забележете колко натоварени сте от първия до последния ден. Не мога да не ви предупредя, че обстоятелствата не ви щадят. Те, а и заобикалящите, изискват все повече и повече от вас, очакват вие да сте им на разположение. Дали са наясно колко сте недоволни? До кога ще мълчите? Прекрачването на границите може да има и от двете страни. Повече от ясно е, че до това не трябва да се стига. Предложете разговор на 23 или на 24 септември. Редно е да го сторите, тъй като така ще предотвратите изтичането на важна за вас жизнена енергия. Тя е онази сила, която ви защитава от вирусните атаки през есенно-зимния сезон.

Везни

Сдържани в чувствата

Невъзможно е да се измъкнете от непосредствено въздействие от страна на енергиите на аспекта Меркурий/Плутон и да се насладите в по-голяма степен на положителните вибрации от връзката Венера/Уран. Но и да се случи по този начин, пак ще разберете, че дните са ви дадени да сте активни, дейни участници в създаването на собствения делник. Когато Венера е в играта, нещата винаги излизат на сцената. Вие ще се превърнете в обект на нечии желания, а емоциите ще ви завладеят изцяло. И все пак, обърнете внимание на поведението си в обществото. Нищо чудно да чуете упреци. Вие сами ще ги предизвикате с поведението си. Особено, ако не се въздържите от волно флиртуване на 24 септември. Мисля си, че запазването в тайна на емоционалните желания и на трепетите, които не ви дават мира, е вашата вярна стратегия.

Скорпион

Отделете време за семейни дела

Енергиите на периода фиксират вниманието ви върху отношенията. За това спомага Плутон в аспект с Меркурий. Те ви дават върховата емоционална и физическа форма. Отлично ще се чувствате така във всякаква среда. Някои ще поставят акцента върху личните дела, други ще наблегнат на работата. Различията се определят от аспектите в индивидуалната карта. Непосредствено преди края на периода на всички ще им се наложи да посветят повече време на належащи семейни дела. Темата за парите и разходите все така е на втори план. Изместена е от вътрешната ви потребност да се убедите в искреността на чувствата на отсрещната страна. Избрали сте точния момент. Възползвайте се благоразположението на Венера и Слънцето, за да изясните съществуващи недоразумения.

Стрелец

Съберете си акъла заради душевния баланс

Вие сте готови да попадате някому ръка. Имате респект от способностите и постиженията на околните. Това е отлична основа за добро сътрудничество в бъдеще. След 24 септември мнозина ще се окажат в нова лична или професионална ситуация, именно защото са се възползвали днес от хармоничните вибрации на Венера към рожденото Слънце. През дните, които са непосредствено преди края на месеца, не е препоръчително да изяснявате стари проблеми от взаимоотношенията било то в тези от личен план или на работното ви място. Ще отворите нови. Дайте си малко отдих, излезте сред природата и си позволете да се отдадете на спокойни и разтоварващи занимания. Смятам за полезно да си съберете мислите, тъй като по този начин ще се погрижите за своя душевен баланс. Възползвайте се от тази уникална възможност.

Козирог

Стига състезания, насладете се на живота

Усещате се готови за дела. Не можете веднага да си дадете отговор на въпроса – какво ви прави толкова уверени, но не е и нужно. Предлагам ви да се съсредоточите върху делничните задачи и да си дадете сметка, че успехът е във вашите ръце. На 24 и на 25 септември истината за напредъка в делата е в малките стъпки. Мнозина ще се поздравят за чудесни идеи и нововъведения, които ще могат да реализират в близко време. Причината за моята увереност се крие във факта, че планетните вибрации през периода поставят акцент върху настроението ви, а то ще се подобрява, благодарение на резултатите от работата ви. Остава в сила препоръката ми към вас да не се насилвате и да оставяте възможност околните да проявят инициативност. Дните от края на септември настоятелно изискват да се отпуснете, да забравите за бързането и надпреварата и да допуснете в живота си радостта от него.

Водолей

Търсите изяви извън страната

Гледате напред. Вероятно търсите нови полета за своята изява. Мнозина ще подадат документи за работа извън страната или ще разгръщат страниците на интернет, за да се информират за възможностите да продължат обучението си, да се преквалифицират. До 29 септември вие сте ентусиазирани да направите възможно повече в тази посока. След това в живота ви ще навлязът нови енергии и вие ще трябва да се съобразите с тях, като канализирате и систематизирате намеренията си в конкретни решения, договори. Напомням ви, че подходящото за целта време ще дойде с появата на планетата Венера в знака на Везни. Това ще се случи на 14 октомври. А дотогава правете планове и проекти.

Риби

Не отлагайте днешната работа за утре

Мнозина ще се надпреварват с времето. Други ще съжаляват за пропусната възможност. Забранете си тюхкане. Към 29 септември се появява наложителност да се свърши работата, която е трябвало да сте приключили към началото на месеца. Не повтаряйте повече тази грешка и не отлагайте днешната си работа за утре. Обстановката под семейно-домашния покрив също е усложнена поради намесата в живота ви на хора и обстоятелства, изплували от миналото. Партньорът ви вероятно се нуждае от вашата морална подкрепа. Неправилно е да си мислите, че тази задача може да почака. А и не е възможно да махнете с ръка и да си кажете, че проблемите на околните не ви засягат. Редно е да проявите изискващото се отговорно поведението. Докато защитавате кауза или позицията си, ще осъзнаете, че проблемите са решими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай