В новата постановка на Марий Росен: ченгето Бенишев продава екстази в мола

В новата постановка на Марий Росен: ченгето Бенишев продава екстази в мола | StandartNews.com

Ованес Торосян се влюбва в жена си, която пък е 14-годишен гей, докато Михаил Милчев от театър „София", познат на цяла България като Бенишев от „Под прикритие", търгува с екстази и човешки страсти в новата постановка на Марий Росен „Shopping and Fucking " по пиесата на Марк Рейвънхил. Дебютът на представлението е тази вечер. А то се играе на нестандартно място - магазин на строителни и селскостопански материали в столичен мол. 

Рейвънхил предлага шокиращ поглед върху разлагащият се свят на едно отчаяно поколение, чийто храм е мола. Сурова смес от черен хумор и мрачна философия, историята разкрива живота на Марк, Роби, Лулу, Гари и Брайън.
Лулу, Марк и Роби под един покрив и делят всичко – легло, храна, топлина. Всеки един от героите се играе от двама актьори, които представляват душата и разума на персонажа си. Ирина Андреева и Боряна Пенева са Лулу, Роби е в плътта и кръвта на Милко Йовчев и Благой Бойчев, а Марк това са Ованес, чувствата, и Ивайло Драгиев – рационалния хероиноман, който решава да се лекува. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай