Уникална изложба на Ивелина Кунчева преди филмовия фестивал в Кан

Уникална изложба на Ивелина Кунчева преди филмовия фестивал в Кан  | StandartNews.com

За поредна година телевизията на народа Канал 3 ще бъде представлявана от красивата водеща Ивелина Кунчева на кинофестивала в Кан. Вече повече от 5 години Ива отразява случващото се и има възможността да се запознае на живо и да интервюира едни от най-големите имена в световното кино.

Броени дни преди да замине за Кан, тя ще открие интерактивна изложба в галерия "Нирвана" (гр. София, ул. „Ангел Кънчев" 17) днес от 18:30 часа.

Изложбата ще бъде първата по рода си и ще покаже в кадри най-запомнящите се моменти, които журналистката е заснела досега във филмовия град. По време на фестивала - между 8 и 20 май – в сайта на Канал 3 отново ще има специална рубрика.

Днес от 18:30 часа в галерията ще можете да видите единствената по рода си изложба, правена досега у нас. А водещата на „Всеки следобед" Ивелина Кунчева ще бъде на място и ще разкаже повече за усещането да снимаш престижния фестивал и да интервюираш едни от най-известните хора в света. Сред звездите, които Ива е интервюирала са Салма Хайек, Жан-Клод Ван Дам, Парис Хилтън и много други!

Заповядайте днес от 18,30 ч. в галерия "Нирвана"!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай