Тарантино се сгоди за еврейка, подарява пръстен с диамант

Тарантино се сгоди за еврейка, подарява пръстен с диамант | StandartNews.com

Вечният ерген Куентин Тарантино най-после е на път да мине под венчило. При това не става дума за сценарий на поредния филм на прочутия режисьор, а за самата истина. 54-годишният Тарантино официално се сгоди с по-младата с 20 години израелска певица и модел Даниел Пика.

Двамата въртят любов от 2009 г., но периодично се събират и разделят. В началото на юли стана ясно, че най-после са се решили да се сгодят. Двамата се запознават в Израел, когато Тарантино идва за премиерата на филма си "Гадни копилета". Годежът се е състоял на тераса с изглед към Средиземно море в най-луксозния хотел на тежкарския израелски курорт Херцелия, разказва пред Епицентър.бг Феня Декало.

Поканени са само много близки приятели, както от израелските кино-кръгове, така и музиканти - от страна на бащата на бъдещата булка Цвика Пик. Той е известен с многобройните формации за популярна музика и джаз, които е водил, но най-вече със своите песни. Сред тях най-популярна е „Дива" (Вива Мария), с която транссексуалната певица Дана Интернешенъл спечели конкурса Евровизия. Денят след размяна на пръстените годениците са прекарали в Иерусалим. В

Въпреки опасността от хвърлени камъни от араби, които се бунтуват около джамията Ал Акса, Даниел и Куентин са поставили бележка с желанията си на Стената на плача. Вечерта двойката е била на концерт в тяхна част в столичния клуб, където сега свири бащата на годеницата.

По еврейска традиция сватбата би трябвало да стане максимум след 3 месеца, ако няма много сериозни причини за отлагането. Според светските хроникьори солидния диамантен пръстен, който Тарантино дарил на любимата, изглежда като залог за бъдеща сватба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай