Роналдо и Чехов в Хасково

Хасковският театър "Иван Димов" представя премиерата на "Ако Роналдо беше Чехов" от Кенан Тополян, постановка Елин Рахнев Фото Славян Костов

Роналдо и Чехов в Хасково | StandartNews.com

"Ако Роналдо беше Чехов" е втората пиеса на загадъчния автор Кенан Тополян, която трупата на хасковския театър "Иван Димов" превръща в спектакъл под режисурата на Елин Рахнев – след огромния успех на „Дубльори". Според градските легенди тъкмо известният драматург има нещо общо с идеите и обратите в атрактивния сюжет, чиито саундтрак подписва отиличният музикант Георги Георгиев, прочут като Жоро от култовата група "Остава".

На сцената в Хасково за премиерата ще излязат Иванка Шекерова, Стефан Цирков, Добриела Попова, Стелиян Николов, Николета Малчева, Димитър Атанасов, Петър Влайков. Антон Павлович Чехов и Кристиано Роналдо са главните герои в новата творба на Кенан Тополян, отново изтъкана от нестандартна драматургична партитура. А тя е: В този объркан свят има място и за Чехов, и за Роналдо, дори и за Меси. Героите са актьори, които репетират „Три сестри", но звездата на „Реал Мадрид" непрекъснато ги вкарва в други светове. Следващите представления ще бъдат в Пловдив и София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай