REFAN подкрепи „Мис Варна"

REFAN подкрепи „Мис Варна" | StandartNews.com

Козметичната марка REFAN, превърнала се в синоним на красота, сексапил и чар, връчи подаръци на 21 финалистки на конкурса „Мис Варна". Красавиците получиха пълен комплект от серията с натурални съставки „Йогурт и маракуя".
Над 800 гости аплодираха 20-ата юбилейна надпревара организирана от модна агенция Вип фешън груп. Бляскавият и пищен спектакъл се състоя в новооткритата част на Пристанище Варна. В ролята на водещ се изяви популярният Ники Кънчев, а специален гост на събитието бе поп-звездата Владимир Ампов – Графа.

18-членното жури избра за „Мис Варна" 20-годишната Моника Драгнева,която ще представи морската столица на националния конкурс Мис България в края на тази година.

Един от най-успешните родни топ модели, а от скоро и водеща на хитовото предаване по Би Ай Ти "Карамел" - Гери Дончева, бе вип гост и член на журито в конкурса "Мис Варна". Екстравагантната дама се яви на награждаването с короната си от надпревара на Филипините и секунди, след като награди една от подгласничките с огромен подаръчен пакет от козметичния бранд REFAN, шеговито поясни, че винаги носи въображаема корона в ежедневието си: "Свалям короната си само в ефир, а през останалото време мислено я нося на главата си и по този начин си напомням колко съм специална".

REFAN по традиция подкрепя стойностни конкурси за красота. Над 150 модела от 82 страни, участници в световния конкурс Best Models, дефилираха преди време по пътека от рози в шоурумa на пловдивската компания. Фирмата е била генерален спонсор на най-елитния конкурс за сексапилни красавици „Мис Плеймейт", а също така е давала рамо на „Мисис Вселена", "Мисис Европейски съюз" и други.

Даряваща наслада и красота, REFAN кара всяка жена да се чувства кралица на съвършенството и красотата. Ненапразно фирмата бе избрана за "Любима марка на българския потребител -2017". Тя участва в националната класация в 2 категории – Козметика и Българска марка. Пловдивската козметика не само безапелационно спечели първото място и в двете, ами оглави и цялата надпревара, за което получи Златен сертификат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай