Раздават седмите награди „Нощ на звездите“

Раздават седмите награди „Нощ на звездите“ | StandartNews.com

Седмите награди "Нощ на звездите" на фондация "Енчо Керязов" ще бъдат раздадени днес. В шоуто, което ще се проведе в „Арена Армеец", ще участват артисти от 11 държави. Преди спектакъла ще бъдат наградени и талантливи деца от област Ямбол в категориите образование, изкуство и спорт. Сред участниците е и екстремният швейцарец Фреди Нок, който има 22 световни рекорда за ходене по въже.

Екстремни каскади, стреляне с арбалет и влизане в оръдие, което те изстрелва на 40 метра - това са само част от нещата, които ще представи спектакълът „Нощ на звездите". Събитието е изцяло с благотворителна цел. Събраните средства отиват при 13 деца. Сред тях са наградени за успехи в категориите образование, изкуство и спорт, както и деца в неравностойно положение.

Организатор на спектакъла е световно известният цирков акробат Енчо Кериязов. Самият той ще вземе участие в представлението. Нощта на звездите ще срещне публиката и с 53-годишния швейцарец Фреди Нок, който има 22 световни рекорда за ходене по въже. В един от номерата си той ще стреля с арбалет по ябълка, поставена на главата на Христо Мутафчиев. Ног сподели, че за него участието в спектакъла е невероятно изживяване и България е сред страните, които наистина харесва.

Голяма атракция на вечерта ще бъде и известната Робин Валенсия. През 2007 година тя печели специална награда на фестивала „Монте Карло". Валенсия е единствената жена в света, която изпълнява номера си. Тя ще влезе в оръдие и ще бъде изстреляна на 40 метра, приземявайки се на дюшек. Сред участниците в спектакъла са и Михаела Филева, Славин Славчев и групата 4 Magic.

Режисьорът на екстремното представление „Нощ на звездите" Кийс Ванлимпт обясни, че представлението е нещо невиждано досега и няма нищо по-хубаво от това, че е с благотворителна цел.„Всяко действие в представлението е специално и ново. Не мога да кажа, че харесвам някое повече от друго или че имам любимо. Затова ще кажа: елате и гледайте шоуто, изберете кое ви харесва най-много. Все още има свободни билети, въпреки че са малко. Повечето от артистите, които участват, са наши приятели и познати, с които сме работили през годините. Така се свързваме с тях. Все пак всички участват заради добрата кауза и без никакво заплащане. Всички ние обичаме това, което правим", каза Ванлимпт.

Спектакълът „Нощ на звездите" ще се проведе 19 часа днес в зала „Арена Армеец". Билети можете да закупите през платформата eventim.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай