21:45 ч.

05.04.17

1 мин.

0

0

0

Потвърдено: Снимките на „Аватар 2” започват през есента

от редактор Росана Манева |

Потвърдено: Снимките на „Аватар 2” започват през есента
Снимка: БГНЕС

Снимките на дългоочакваното продължение на научно-фантастичния филм на Джеймс Камерън „Аватар" ще започнат през есента на тази година, потвърди актрисата Сигърни Уивър, съобщава БГНЕС.


Миналата година Камерън каза, че има планове за още четири части на „Аватар".


Първоначално продължението на филма трябваше да излезе през декември 2014 г. Останалите три части пък трябваше да се появяват на екран през 2020, 2022 и 2023 г., но явно зрителите ще трябва да почакат повечко и за тях.


„Хората трябва да разберат, че това не е просто поредица. Не снимаме само „Аватар 2", а и дръгите три епизода наведнъж", заяви Камерън.


Той сподели още, че филмите ще погълнат следващите осем години от живота му, но обеща на зрителите, че усилието си струва.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент