Още над 100 събития в двореца до Нова година

Още над 100 събития в двореца до Нова година | StandartNews.com

Въпреки ремонта на НДК, в двореца до Нова година се очаква да се организират още над 100 събития. Културният календар вече е пълен, а залите се използват почти всеки ден.

През октомври програмата на НДК е заситена със сбирки на литературни клубове като „Перото", където ще се представят български криминални писатели, обединени в клуб „Саламандър". Те ще се срещнат с почитателите на „черния жанр".

За утре е планирано представление на Мариинския театър, където Форум "България – Русия" ще представи концерт на Симфоничния оркестър на Мариинския театър с диригент Валерий Гергиев.

Само ден по-късно ще има и силен старт на новия театрален сезон. В Театър "Азарян" ще бъде показан авторският спектакъл на Лилия Абаджиева „Ако нямах лоши сънища".

Програмата продължава със събития всеки ден, като ще приключи на 1 януари 2018 г. с новогодишния концерт.

През всички тези събития, компанията "Галчев Инженеринг", която ремонтира двореца, са ангажира да осигурява достъп на гостите, като мести и прибира всички ремонтни съоръжения, покрива и обезопасява участъците в процес на ремонт и осигурява указателни табели за гостите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай