Кристиан пял с 39 градуса температура

Кристиан пял с 39 градуса температура | StandartNews.com

Министърът на културата Боил Банов поздрави българския представител на "Евровизия" Кристиан Костов и неговия екип по повод блестящото им представяне на международния песенен конкурс, съобщиха от ведомството. Ето какво каза Банов за младия талант:

"Уважаеми господин Костов, скъпи Кристиан, сърдечно Ви поздравявам за уникалния начин, по който Вие и Вашият екип представихте страната ни на конкурса "Евровизия". Признателен съм Ви за това, че избрахте да бъдете талантливото младо лице на България пред света и така я доближихте до световната музикална сцена."

"Вие постигнахте изключителен успех, накарахте ни да се вълнуваме като деца, накарахте ни да се гордеем! Снощи доказахте на всички, че силата на дарбата на българските артисти се проявава независимо от това в коя точка на света създават или изпълняват своите произведения."

"Желая Ви здраве и още много успехи. Вие показахте на връстниците си, че ако човек гледа на мечтите си като на планове, по които трябва да се работи здраво, няма пречка пред тяхното сбъдване, дори и с 39 градуса температура!"

"Вие показахте хъс и желание да бъдете първи, а това действа много зареждащо, смятам, че така успяхте да мотивирате много българи да работят сериозно. Само напред и нагоре!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай