15:20 ч.

14.05.17

1 мин.

0

3

0

Кристиан пял с 39 градуса температура

от редактор |

Кристиан пял с 39 градуса температура

Министърът на културата Боил Банов поздрави българския представител на "Евровизия" Кристиан Костов и неговия екип по повод блестящото им представяне на международния песенен конкурс, съобщиха от ведомството. Ето какво каза Банов за младия талант:


"Уважаеми господин Костов, скъпи Кристиан, сърдечно Ви поздравявам за уникалния начин, по който Вие и Вашият екип представихте страната ни на конкурса "Евровизия". Признателен съм Ви за това, че избрахте да бъдете талантливото младо лице на България пред света и така я доближихте до световната музикална сцена."


"Вие постигнахте изключителен успех, накарахте ни да се вълнуваме като деца, накарахте ни да се гордеем! Снощи доказахте на всички, че силата на дарбата на българските артисти се проявава независимо от това в коя точка на света създават или изпълняват своите произведения."


"Желая Ви здраве и още много успехи. Вие показахте на връстниците си, че ако човек гледа на мечтите си като на планове, по които трябва да се работи здраво, няма пречка пред тяхното сбъдване, дори и с 39 градуса температура!"


"Вие показахте хъс и желание да бъдете първи, а това действа много зареждащо, смятам, че така успяхте да мотивирате много българи да работят сериозно. Само напред и нагоре!"


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:03 · 14.05.2017
Красиво момиченце, а и хубаво пее.
Потребител · 18:03 · 14.05.2017
А памперси на дупето?
Потребител · 17:53 · 14.05.2017
ЖУРНАЛИСТИТЕ ПАК ПОЧНАХА ДА НАДУВАТ БАЛОН. НАДУВАЙТЕ. ТОВА ЩЕ МУ Е ПОСЛЕДНАТА ПЕСЕН НА МОМЧЕТА. КАКТО И НА КРИСИЯ. И НА ИБРАХИМ И ДРУГИЯ КАК БЕШЕ ПИЯНИСТИТЕ. КАКТО И ОНАЯ ДЕТО ДРЪНКАШЕ НА БАРАБАНИ. ВАЖНОТО Е С НЕЩО ДА СЕ ПЪЧЕМ.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент