16:25 ч.

05.12.17

1 мин.

0

1

0

Гледаме "Исус Христос" в НДК

от редактор |

Гледаме "Исус Христос" в НДК

Европейското турне на рок операта "Исус Христос - супер звезда" финишира в зала номер едно на НДК през 2018-а. 55 артисти, над 100 костюма, модерно оборудване и огромен брой декори пристигнат с 6 тира три дни преди представленията на 5, 6 и 7 април.


Новината за пристигането на най-успешния мюзикъл​ за всички времена на композитора Андрю Лойд Уебър и знаменития Тим Райс зарадва почитателите на най-великото изкуство на последното столетие. Преди да завърши обиколката си на Стария континент, грандиозното зрелище ще мине през Италия и Холандия, където ще има представления в дните на католическия и протестантския Великден.


Повече от 23 години невероятният спектакъл продължава да вълнува публиката, а един от факторите за успеха му е и перфектната работа на художниците и дизайнерите върху осветлението и звука. Сценични ефекти помагат на публиката да се пренесе 2000 години назад във времето и да преживее последните земни дни на Спасителя. Те са подбрани и режисирани така, че във всяко действие останалият свят буквално изчезва. Димни завеси покриват сцената в най-напрегнатите моменти, когато зрителите сякаш усещат чудото и се докосват до силата, която побеждава смъртта. А уникалната музика ще бъде чута през най-модерната звукова система.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:39 · 05.12.2017
Прилича на пророк Исус.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент