20:50 ч.

08.04.17

1 мин.

0

4

0

Брега и "Биело дугме" избухнаха в "Арената"

от редактор |

Брега и "Биело дугме" избухнаха в "Арената"

Концертът на легендарната балканска група зарадва едни и разочарова други


Супермащабна продукция, впечатляващ екип с над 40 певци и музиканти от цигулки през тамбури до тръбачи, скъпа техника, която пристигна у нас специално за концерта... Иизобщо балканският факир Горан Брегович опрделено се е постарал да превърне шоуто на някогашната си група "Биело дугме" в мегасъбитие. Горе-долу така се получи и в столичната "Арена Армеец" в петък вечер. Най-малко десет хиляди души препълниха залата. Онези, които изпитаха най-голямо удоволствие сред тях, бяха тези, за които рокът през 80-те години е бил бягство, съпротива, спасение, начин на живот.


Но сред публиката имаше и меломани, които предпочитат другия Горан - лудият музикант, който прави шоу, способно да разтуши душата на всеки балканец. Именно този тип изживяване го превърна в международна звезда. Те бяха дошли да чуят и видят този Брега и в името на истината - останаха малко разочаровани. Но с историята си и времето "Биело дугме" са се превърнали в мит, балкански мит от едно смутно време, когато музиката все още е можела да спасява. И само заради това всяко тяхно събиране - а групата идва за първи път у нас в тази пълна конфигурация, се превръща в събитие.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 02:44 · 14.04.2017
ридакторъ e прозъ пидиразъ
Потребител · 08:26 · 12.04.2017
ОЛИГОФРЕН .ЦУНКА ЛИ МУ ..................................................
Потребител · 09:16 · 09.04.2017
Наркоман целуна ли му го
Потребител · 02:33 · 09.04.2017
Иизобщо....
опрделено.....
иииииизобщо и опърдянолe рeдактора e абсолютeн олигофрeн
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент