Боливуд наводни Девин с индийци

Боливуд наводни Девин с индийци | StandartNews.com

Камери, снимачна техника и 200 чужденци от различни националности са "окупирали" района около Девин. Те са част от екипа на мегазвездата от Боливуд Аджай Девган, който снима у нас екшън-драмата Shivaay. Първа част на продукцията бе снимана в Триградското ждрело през 2016 г. Това разказа кметът на село Грохотно Бейхан Дуран, цитират от Марица.бг. Индийците са отседнали в хотели в Девин. С полиция затворили полутунела по пътя Девин - Доспат, близо до Грохотно, за да го оборудват за снимки.

"Слагат допълнително осветление, за да могат да имат по-качествени кадри", обясни Дуран.

За снимачната дейност на екипа в полутунела съобщиха и от АПИ.

Индийците поискали да се спре напълно движението в Триградското ждрело в четвъртък. "Не можем да позволим подобно спиране за целия ден, туристите няма да имат достъп. Ще е много опасно за пристигащите в ждрелото, а и хората, които искат да посетят Триград, няма как да бъдат върнати. Някои имат резервирани нощувки или искат да посетят "Дяволското гърло", коментираха уредници от пещерата.

Боливудската звезда Девган е сред най-богатите актьори в родината си. Той е продуцент, режисьор и играе главната роля в лентата, от която сцени се снимат на няколко места у нас. Актьорът си е набелязал Девинско още през 2015 г. Тогава пристигнал за работата по филмови продукции заедно със съпругата си Каджол, която също е едно от най-големите имена на Боливуд. С тях била и мегазвездата на Индия Шарук Кан.

Сюжетът филма на Девган разказва за драмата на баща, който спасява отвлеченото си дете. С името на главния герой се прави аналогия с бог Шива, но само като метафора, обясниха запознати. В ждрелата се снимат много екшън сцени с каскадьори от България, Германия и Сърбия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай