Салваторе Куоколо снима колекцията си у нас

Салваторе Куоколо снима колекцията си у нас | StandartNews.com

Един от съвременните известни италиански модни дизайнери - Салваторе Куоколо идва в Албена за 16-ата Модна фиеста, съобщиха от комплекса. Роден в Италия, в семейство на потомствени творци, Куоколо е собственик и главен дизайнер на "Акуамода" /Acquamoda/. Домакините разкриват, че той пристига с бившата си и настоящата си съпруга, със сестра си, с преводач, с адвокат, със счупен крак и "Линкълн".

Преди началото на фиестата, той ще направи снимки на последната си колекция бански облекла, пред някои от най-красивите забележителности в комплекса, които ще публикува както в личния си профил, така и където ходи по света на изложения ще показва красотата на българките и красотата на България.

Някои от най-емблематичните места, които е избрал са басейните на хотелите „Калиакра" и „Боряна", градините на петзвездния „Фламинго Гранд", розариума на Албена, сградата на хотел „Добруджа" и не на последно място - аквапарка в Албена.

Моделките, които ще се снимат, са подбрани лично от него - Мис България - Юлия Юриевич, секси моделът на фиестата Клаудия Караджова, Мис Лейди България Мелинда Сайдия и сестра й Алиса. Кавалерите, които ще участват в снимките са Георги Асенов, познат от рекламата на „Брускети Марети" и Мистър Пловдив Константин Айвазов.

Салваторе рядко говори за себе си, но в последното си интервю, за списание "Мери", той разказва за баща си, който е съученик с Валентино, за фамилната фабрика и за мечтите си. Дизайнерът е идвал вече веднъж в Албена - по време на 9-ата Модна фиеста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай