Изгряваща дизайнерка стана "Мис България" 2017

Изгряваща дизайнерка стана "Мис България" 2017 | StandartNews.com

Тамара Георгиева от София стана "Мис България 2017". Чаровната блондинка спечели 28-то издание на най-престижния конкурс за красота на бляскава церемония в Рейнбоу плаза в конкуренция с 20 участнички от страната. Победителката в благородната надпревара се занимава с моден дизайн.

Вице "Мис България" е Йовита Георгиева от Бургас, която пък е майстор в спортните танци. Почетното трето място е за студентката в българска филология Габриела Топалова от Пловдив.

Подгласничките ще представят България на Miss Globe и Miss Bikini International, а победителката – на световния финал на Miss Planet, информираха от агенция "Интерсаунд", която държи правата за "Мис България". Шеф на журито беше Ирина Папазова, а водещи на шоуто - Боряна Баташова и Атанас Михайлов. Носителките на титлата "Мис България" Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Марина Войкова, Антония Петрова и Габриела Кирова се включваха на живо с коментари за представянето на момичетата.

Посланията на спектакъла бяха подчинени на каузата „Reality of ilusions", коментираха режисьорът Мартин Желев и хореографката Кремена Шопова. В програмата се включиха танцьорите Василена Шопова и Виктор Алеков, Тодор Гаджалов и Тихомир Митов от "Гласът на България", Биляна Лазарова и гръцкият певец Янис Релис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай