12:30 ч.

09.05.17

1 мин.

0

27

0

"Бивши хора" разказва трагедията ни след съветското "освобождение"

от редактор |

"Бивши хора" разказва трагедията ни след съветското "освобождение"

Днес, когато част от България празнува Деня на победата - празник на съветската Червена армия, проф. Вили Лилков и Христо Христов представят новата си книга „Бивши хора".


Премиерата е тази вечер от 18,30 ч. в Литературен клуб „Перото" в НДК.


Книгата проследява пътя, по който БКП ликвидира различни съставни части на обществото на България, които са в основата на нейното развитие преди 9 септември 1944 г. - датата, на която сегашният руски посланик Анатолий Макаров заяви, че Съветският съюз ни е донесъл "свобода".


Какот уточнява Лилков, "комунистите спешно се заемат след 9-ти да оформят обществото по съветски модел с методите на ЧК." От това следва и трагедията, описана в книгата.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:37 · 17.08.2017
Хубава кнога, БРАВО !!!!!!!!!!!!
Потребител · 14:08 · 20.07.2017
Погледнете какъв типаж си е създал единия от тях - очилатия.Прилича на активист и проповедник от Йезуитския орден.Демагог!Едностранчив и тенденциозен.С такива писания само се настройва и противопоставя обществото.Не взема за пример гърци,испанци и пр.,които направиха общи могили/паметници/ и се помириха,за да вървят напред заедно,като един народ.А тези ровят и разделят.Не е изключено и да е поръчка.Нали такива писаха и против Батак и турското робство.Българофоби!
Потребител · 14:00 · 20.07.2017
Печалбари!Защо не напишат за зверствата преди 9.9.44 г.Много бързо се опитват да се забрави и пренапише историята.Защо не пишат за френските колаборационисти с фашистите,или за една от най-елитните "СС" дивизии - френската?Че богатите евреи снабдяваха Хитлер с финанси и други ресурси за избиване на бедните евреи,които ние,колкото можахме,спасихме?Да имало е и извращения,но те са били следствие от зверствата от преди 9-ти и бързо са преодолени.Има преувеличение на отрицателното.
Потребител · 20:36 · 12.06.2017
Живота е пъстра смесица от желания,разбирания ,възможности,потребности и т.н. .Не може миналото да се разглежда едностранно и да се правят съответни умозаключения!
Потребител · 14:04 · 05.06.2017
По-лошо от комунист може да бъде само антикомунист.Като този по-долния,който изрежда отрицателните качества.Явно той самият ги притежава,защото какво положително можеш да очакваш от човек,който призовава към смърт.На такъв само му дай палка и белезници.Готов е за шеф на концлагер и ще бъде дори по-долен и жесток от тия,които упреква,но не може да докаже,че е било така и приписва жестокостите,които те самите са прилагали,на другите.Лъжци!
Потребител · 13:44 · 05.06.2017
Стига с този Запад,бе тъпанари.Нали той е този,който не позволи да се развие по-справедливото общество,за да не даде лош пример и с общи усилия го задушиха,а после с такива слуги платени,го дискредитираха.Запада се уплаши да не се преразпредели богатството,натрупано от тях с цената на кръвта и живота на милиони хора,които са погубили.Да,за това в момента са богати,защото използват най-префинените методи за експлоатация и демагогска,оправдателна пропаганда.
Потребител · 13:38 · 05.06.2017
Всички сте простаци - и отрицателно коментиращите,и "писателите" - повърхностни,едностранчиви и тенденциозни драскачи.
Потребител · 18:32 · 04.06.2017
Ле-че идете и вижте лагерите, вижте какви неща са правили комунистите. Страшно е, дори Хитлер не правил такова нещо,, сегашен мълчи и чака да измрат. Да няма свидетели и помнещи
Потребител · 10:40 · 01.06.2017
и какво точно му беше хубавото на онова времер дето хранеха прасетата с хора или щастието събота да си ленинец с метла а неделя да лежиш под москвича
Потребител · 06:19 · 24.05.2017
Защото вие комунягите сте изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба;
шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си,
безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви;
които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.
Потребител · 11:47 · 18.05.2017
АМА 4АКАИ МАЛКО ...НЕКА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ .ТЕЗИ КОИТО ЖИВЕЕХА ПРЕКРАСНИА ЖИВОТ СЕГА СА НА ЗАПАД ...ТОВА КАК ДА ГО РАЗБИРАМЕ ??? ТЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ПИ6ЕТЕ ТЕ СА СЕ САМОНАКАЗАЛИ И ДОБРОВОЛНО ИЗКОПУВАТ ГРЕХОВЕТЕ СИ В МИЗЕРНИА ЗАПАД скапанитe АМЕРИКА ФРАНCИА,ГЕРМАНИА, АНГЛИА сами СА СЕ ОСУДИЛИ ДА ГНИАТ В АДА. ВРЕМЕ Е ДА ПРЕСТАНЕТЕ С ВАСХИА КОМУНИСТИCХЕСКИ ПАТРИОТИЗАМ НАРОДА ВЕ4Е НЕ ВИ ВИАРВА ...ХАИДЕ СЕГА ПОПЛА4И СИ САМ И ИЗ4ЕЗНИ ОТ ВЕСНИКА !!!
Sceptic · 17:20 · 11.05.2017
Ще си купя тази книга, когато тоалетната хартия свърши.
Потребител · 19:30 · 10.05.2017
ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ОСНОВНОТО. ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА СЕ ИЗГРАДИХА ДОМОВЕ И ЗАВОДИ. ПО ВРЕМЕТО НА КАПИТАЛИЗМА ВСИЧКО СЕ ПРОДАВА И ЗАПУСТЯВА. НЕ Е ЛИ ОЧЕВИДНО.
Потребител · 14:57 · 10.05.2017
Браво момиче, никакво връщане. Нека да ги видим какво ще правят след още 10 години. От кого ще крадат и съм сигурен, че ще започнат да се самоизяаждат. Дано да доживея до този щастлив момент
Потребител · 14:52 · 10.05.2017
Еот за това днес в България останаха само МЪРШИ и теоретици, като МЪРШИТЕ на СНИМКАТА
Потребител · 06:26 · 24.05.2017
@Потребител Тези на снимката са два Архангела,които чрез книгата си продънват ушите на мърши като теб,за предстоящите “радости“ които ви очакват в Адът,защото той е окончателната спирка за всички мръсни комунеги!Не стига,че избихте хората,ами продължавате да чуруликате и да се надържате на своите си теорийки,масали ,мантри и лъжи!Само че те няма да произведът нищо повече от допълнително запустение на Родината ни!Утехата е,че БОГ отвисоко ви наблюдава и ви взема мярката!Той ще ви въздаде,но първо на най милото ви,вашите деца!!!
Потребител · 14:48 · 10.05.2017
Аз съм твърде млада и не се наемам да твърдя какво се е случвало тогава с помоща на руснаците и БКП. Сигурно са разрушли нещо хубаво за мнозина, което на тях не им е харесало.
От 5 години живея в рая на запад и съм благодарна на СЕГАШНИТЕ, че ме принудиха с геноцида, който прилагат, за да докажат предимството на БЪЛГАРСКАТА демокрация СЕГА. Тия измислени миризливи апологети на демокрацията са само платени лайняри и в това което пишат не вярват.
Потребител · 06:33 · 24.05.2017
@Потребител Виж какво сладурано,малко си се объркала,щото комунистическият “рай“ го спретнаха дедите на тези,които спретнаха “демокрацията“ в България!Ти кво си мислиш,че след 45 години рязане на глави,някой ще остави случайни хора да ти творят демокрация ли?!Така,че радвай се найстина на западният рай и не плюй по единици хора,като тези двамата,които се опитват да ви отворят очите за станалото.Щото ако комунизмът беше толкова хубав,защо всички,даже и самите комунисти и децата им побягнаха не към СССР,а към твоя западен рай??!!
Гражданин · 11:52 · 10.05.2017
Тия двамата да не би да не са ходили по манифестации на 09.09.?
Потребител · 06:36 · 24.05.2017
@Гражданин Е,и какво се опитваш да докажеш с тоя “въпрос“??
Потребител · 22:28 · 09.05.2017
Интересно, къде са били тези "автори" по онова време, та високо да изразят своето несъгласие - на манифестация и са викали "Ура. Да живее", ходили са под масата или пък са били в мокрите сънища на бащите си. Или пък, като всички безгръбначни, днес изпълняват нечия поръчка.
Потребител · 06:39 · 24.05.2017
@Потребител Интересно ти къде си бил по това време?На трибуната над манифестантите,тоест с червената каста или си слухтял в редиците им за политически вицове или пък си писал доклади след манифестациите за тези които не са викали силно в полза на любимата ти партия!!??
б · 19:08 · 09.05.2017
само така покажете на хората и младите да прочетат от архивите какво са правели тогава с хората,и днес пак,както посочват авторите на посочените случки иэложени от архивите на дс
Потребител · 18:32 · 09.05.2017
Прекрасен робски живот за овцете .А прекрасно са живеели тия които са се намърдали да разграбват държавата под маската на комунисти.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай
ПредишнаСтраница 1 от 2Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент