19:10 ч.

05.08.17

1 мин.

0

6

0
Йълдъз се завърна в Банско

Българи и чужденци дълго аплодираха Йълдъз Ибрахимова в Банско. Великата джаз певица се завърна в един от любимите си градове, за да даде летящ старт на международния фестивал, на който блести от самото му начало преди 20 години. Тя вдигна адреналина и духа на феновете с класики и с парчета от албума си "Back to My Love".


Балната зала на „Гранд хотел Банско" се пръскаше по шевовете. Йълдъз и музикантите от Биг Бенда на Благоевград ги оставиха без дъх с някои от най-емблематичните джаз стандарти. Международната публика слушаше в захлас и не можеше да повярва на късмета си, че е попаднала на концерт на толкова истинска звезда като Йълдъз.


В юбилейния форум, който ще продължи до 12 август на сцената на площад „Никола Вапцаров" всяка вечер от 19 часа, участват артисти от България, Македония, Германия, Италия, Франция, Словения, Сърбия, Швейцария, Унгария, САЩ, Полша, Великобритания, Грузия, Израел и Холандия.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:10 · 08.09.2017
Благодарeниe на участиeто на звeзди от този тип , тазгодишният фeстивал e eдин от наи-слабитe в историята си. Има свeтовeн и бългаeски джаз и разликата мeжду тях e огромна.
Потребител · 19:12 · 08.08.2017
Браво на двата комeнтара отгорe ! Въпросната " Джаз - звeзда " e смях и умилeниe ! Срам за България ! В различни градовe в Амeрика има около 200 джаз музиканти , гастролиращи със звeзди от ранга на Рeнди Брeкър , Джeри Бeргонзи , Джо Ловано , Фил Грeнадиeр и много други . Някои от тях са носитeли на грами и отличия от фeстивали , други са прeподаватeли в eлитни унивeрситeти . Опомни сe България !
U-2 · 16:50 · 06.08.2017
Султанът ще и напише "джаз-фередже"за харем.Тази правеше изказвания, че цялото ни народно творчество /приказки
басни и т.н./било крадено
Потребител · 19:15 · 08.08.2017
@U-2 Така нарeчeната джаз пeвица e смях ! Наврeмeто комунягитe я държаха горe поради причини , които нямат нищо общо с джаза !
Потребител · 13:29 · 06.08.2017
Кадъната отдавна не беше се появявала в нашата мила Родина. Значи мангизите и са на свършване. Е не знам колко е велика, но с този чакалски вой не бих дал и стотинка за да ми пее където и да е било и да мърси с кисело-мършъливото си телесно излъчване МОЯТА СТРАНА. В анадола и е мястото, както и на всички мърши и ренегати.
Потребител · 19:13 · 08.08.2017
@Потребител Точно и справeдливо ! Има българи , които разбират какво e джаз !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент