Таря, "KREATOR" и "CREMATORY" ще взривят Бургас

Таря, "KREATOR" и "CREMATORY" ще взривят Бургас | StandartNews.com

M. E. MUSIC представя третото поредно издание на фестивала SUMMER CHAOS, което ше се състои на 31 юли на стадион Лазур в Бургас.
Първите три групи, потвърдили участиетоси в събитието са кралицата на метъла TARJA TURUNEN и класиците на немския тежък жанр KREATOR и CREMATORY.

Продажбата на билети за събитието стартира днес - 14 юни 2017 г., в мрежата на Тикетпро България, бензиностанции OMV, партньорските каси в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Промоционалната цена на билета до края на месец юни е 70 лв. , а от 1 юли до деня на фестивала те ще се продават по 80 лв.
Съвсем скоро предстои да бъдат обявени имената на още две банди, които ще се включат в Summer Chaos Festival 2017.

Гостуванто на TARJA TURUNEN в Бургaс е част от европейското й турне The Shadow Shows, което стартира през октомври 2016 г, а последните потвърдени дати за момента, са през ноември 2017 г. в Южна Америка. На 31 юли на стадион Лазур българските фенове на Таря ще могат да се насладят на живите изпълнения на композиции от наскоро издадените продукции, както и добре познатите класики, с които финландката се превърна в една от водещите фигури на метъл сцената.

Германците от KREATOR се смятат за едни от основоположниците на траш течението в метъла. Създадени в далечаната 1982 г., днес групата има зад гърба си 16 студийни албума и милиони фенове по цял свят. Стилът им се отличава със скоростни рифове и режещи акорди, а заедно със сънародниците си "Sodom" и "Destruction" оформят така наречените "Три големи" имена на германския траш метъл. Участието на KREATOR на Summer Chaos 2017 е част от турнето им, промотиращо издаването на най-новия албум на бандата - „Gods of Violence".

Готик-индастиъл ветераните CREAMTORY носят титаничната сила на тежкия метален звук вече над четвърт век. Всеки от албумите им звучи новаторски и ралично, а самата банда отдавна е надраснала класическите очертания на „готик-метъл" пространството, за да се отличи като безпоглрешно разпознаваема. През април 2016 г излезе последният албум на групата – „Monument", част от който българските фенова ще чуят по време на Summer Chaos 2017. Разбира се, на стадион Лаур на 31 юли ще прозвучат и вечните хитове на CREAMTORY – "Tears Of Time", "Temple Of Love", "Black Celebration" и много други.
На сцената на фестивала SUMMER CHAOS в предишните му издания, българската публика е имала щастието да види наживо някои от най-известните имена на световната музикална сцена – Godsmack, The Prodigy, Bullet For My Valentine, Papa Roach, House of Pain, Clawfinger, Biohazard, Amorphis и още много груги. Предвид сериозните банди, които се очакват тази година, Summer Chaos 2017 отново ще затвърди позициите си на едно от най-добрите музикални събития това лято!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай