Балканско Гуча парти отваря врати на 2 март в клуб MAZE

Балканско Гуча парти отваря врати на 2 март в клуб MAZE | StandartNews.com

На 2 март в столичния клуб MAZE за 17-ти път ни очаква най-веселото тематично мартенско - БАЛКАНСКО ГУЧА ПАРТИ. В навечерието на петата година от създаването на щурата парти-поредица, организаторите ни приканват да се включим в масово връзване на мартеници и да отбележим българския национален празник 3 март по нетрадиционен, изключително забавен и ритмичен начин. Очакват ни много български хора, редувани с по-твърда балканска музика, а този път специално участие ще има Духов оркестър "Закс". Всички приятели на балканския духов и рок-ска ритъм са добре дошли, а билети за събитието ще има на място на 2 март на входа на клуба.

БАЛКАНСКО ГУЧА ПАРТИ е една идея, която се ражда преди близо пет години и е вдъхновена от най-големия фестивал за Балканска духова музика "Гуча", който се провежда всяка година в Сърбия. Според организаторите Явор и Деян, то е празник на балканската "лудост" и "радост" взети заедно и със сигурност е най-позитивното събитие в клубния живот на столицата.

Всяко парти е тематично и отдава по свой начин уважението си към традиционните български ритми и изобщо към българското. Всеки път специално участие има български танцов състав и духов или друг оркестър, а гостите на събитието неусетно и с ентусиазъм се включват в хората, водени с байрак. По време на БАЛКАНСКО ГУЧА ПАРТИ и този петък ще звучат най-веселите балкански ритми в шеметна симбиоза с по-твърди пънк-ска групи с балканско звучене (Dubioza kolektiv, S.A.R.S. и други). Купонът ще започне още от входа, където любезните домакини ще ви посрещнат с изненада - българска ракия и мезе.

17-тото издание на БАЛКАНСКО ГУЧА ПАРТИ на 2 март в клуб MAZE обещава страхотно настроение за гостите, много танци и доволно количество мартеници за всеки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай