ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

27.06.2017

Действайте внимателно
Разполагате с добри дадености за успешна реализация на цели от материално и финансово естество, но ситуацията около повечето от Овните не блести с особена стабилност. Действайте в синхрон с реалните дадености и не прибързвайте. Денят наистина е носител на добър шанс, но бъдете внимателни.

Телец

27.06.2017

Материален успех
Днес Телците ще реализират материалните си цели, което за мнозина от родените в знака се свързва с пътуване, а последното ще разкрие нови възможности за разрастване. В деловите ви взаимоотношения се забелязва повече острота, но устремилите се към успеха ще я притъпят и ще осъществят целите си.

Близнаци

27.06.2017

Стабилни позиции, но внимателно
Мощта на Близнаците е изразителна, а стабилността на позициите им е непоклатима. Тази ситуация обаче не бива да се приема за вечна и непроменима. На хоризонта се забелязва оформянето на промени, чиято поява в повечето случаи ще е внезапна. Оформя се начало на деликатна ситуация за мнозина.

Рак

27.06.2017

Очертават се промени
Поради относителната си неподвижност, на пръв поглед реалната ситуация наистина изглежда такава, но всъщност съвсем не е така. Мнозина от Раците ще се ориентират към промени, което носи рискове, ако действията ви не са строго програмирани предварително за да не допускате грешки.

Лъв

27.06.2017

Балансирайте взаимоотношения
Подчертано активни в службата и за осъществяване на контакти, повечето от Лъвовете ще действат успешно през този ден. В обществените и административните среди може да се сблъскате с очевидна недобронамереност от нечия страна, тъй че ако не е належащо, не действате в това направление.

Дева

27.06.2017

Делови успехи
Делова сполука, успешни контакти в бизнеса, пътувания от служебно естество и чудесни възможности за печалби са характерни във вторник за Девите. По отношение на последните по-внимателно следва да действат бизнесмените, за да не попаднат в капана на изкусни и „изпечени" арогантни измамници.

Везни

27.06.2017

Решаване на делови и лични въпроси

Мнозина от Везните ще насочат вниманието си към решаване на въпроси от лично естество, които за момента са с предимство. Не бива обаче да пренебрегвате и деловата сфера, където възникват благоприятни възможности да достигнете до споразумение за увеличаване на доходите.

Скорпион

27.06.2017

Разкриват се добри възможности

Доста благоприятен ден за реализация на деловите цели, който ще ви зарадва с успехи. Необходимо е повече усърдие, категоричност и целенасоченост. Активизирайте се! Мнозина от зодията самостоятелно са се изолирали и обмислят ситуацията.

Стрелец

27.06.2017

Добри постижения
Печеливши възможности и шанс за реализация на цели, свързани с бъдещето ви. Вторник разширява диапазона за действия на всички от зодията, а гаранцията за сполука се потвърждава от множество фактори. В настоящия момент, както и през изминалите дни отново трябва да разчитате на себе си.

Козирог

27.06.2017

Значителни възможности
Вторник е доста благоприятен за Козирозите. Жизнените ви позиции отдавна са формирани, а сега настъпва благодатен период за поредното ви разгръщане. Бизнесконтактите и партньорската обвързаност укрепват в условията на нараснали възможности, които подчертават таланта ви за колективна дейност.

Водолей

27.06.2017

Трудности и изпитания
Напоследък Водолеите се сблъскват с неприятности и социални проблеми, които за едни от зодията са следствие от закономерни процеси, а за други са съвсем неочаквани. В такива моменти се реагира по един начин – съпротивление чрез вътрешна сила и твърдост, защото подкрепата е малко вероятна.

Риби

27.06.2017

Усещане за вътрешно неудобство
Вторник е ден на известен застой, за който трудно може да се каже какви точно са желанията и настроенията ви. Всъщност това и самите вие едва ли сте в състояние точно да определите сега. Причините се свеждат до ядове и недоволства, които се свързват с невъзможността да отстраните проблем.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент