ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

24.05.2017

Нови условия
Овните се изправят пред нов четириседмичен етап, който ще започне с ядове, но преминава ползотворно. Деловата ви дейност през цитирания период ще е плодоносна и силно печеливша. Началото следва да броите от утре, защото днес е подготвителен ден за поемането на отговорностите.

Телец

24.05.2017

Леко тревожен ден
Предварителната нагласа за сблъсък с неприятности в службата е валидна през този ден за мнозина от зодията. Може би имате известно основания за такава настойка чрез интутивното си схващане, защото в работата ще възникнат пречки и неудобства, придружени от познатите всекидневни ядове.

Близнаци

24.05.2017

Напрежение и безпокойство
Труден ден, изпълнен с безпокойство и напрежение в деловата сфера. Ядовете за някои се отнасят до финансов въпрос, а други от зодията ще имат неприятности с делови партньори, които в много случаи може да предизвикат условия за загуби или съответно за разминаване с очаквани ползи.

Рак

24.05.2017

Напрежение
Сряда се оказва доста напрегната за повечето от представителите на знака, въпреки че това определение не означава непременно неуспех. По-вярно дори е, че това явление няма да ви липсва, но ще разполагате с шанс да го отстраните. За някои от знака ще са особено актуални партньорските взаимоотношения.

Лъв

24.05.2017

Факторите, формиращи вашия ден са благоприятни и ви предоставят добри възможности за реализация. Принципно сряда е благодатна, но мнозина от знака ще се сблъскат с пречки или със ситуации, зависещи от външни условия. Това може да предизвика спад на ентусиазма ви и да се достигне до слаба изразност.

Дева

24.05.2017

Реализирани цели
Този ден е благодатен в делови и социален план за Девите. Високите постижения в службата и бизнеса са характерни за всички днес. Контактите в обществените среди се оказват особено важни за преобладаващата част от родените в зодията. Чрез осъществяването им ще се подготвят условия за разгръщане.

Везни

24.05.2017

Мобилизирайте се
Везните разполагат със значителни възможности за реализиране на целите си и с шанс за успехи и значими придобивки Разбираемо е обаче, че реализацията на каквото и да било изисква съответните усилия. Тук е слабото място на мнозина, тъй като сега сте доста претоварени психически.

Скорпион

24.05.2017

Начало на мащабни промени
Скорпионите навлизат в период, който ще разкрие мащабни възможности за деловата им реализация. Въпросните изменения ще се осъществят по различно време за родените в знака в рамките на предстоящите два месеца. Като събития този ден е успешен и няма да бъде еднозначно насочен.

Стрелец

24.05.2017

Действайте концентрирано
Труден ден изпълнен с множество делови, а за някои и лични ангажименти, които се налага да осъществявате в състояние на душевна потиснатост и физически несгоди. Ако се концентрирате за реализацията на целите си през този ден, ще ги реализирате. В противен случаи ще се разминете.

Козирог

24.05.2017

Делови успех, но и трудности
Козирозите разполагат с добри възможности за реализация на целите си и за постигане на печалби. Денят е натоварен със служебни задачи, свързани за някои и с пътувания, докато други ще отделят повече време на обществените контакти. В бизнеса неочаквано възниква силно напрежение.

Водолей

24.05.2017

Избягвайте конфликтите
През този ден вашите възможности за материален успех са значителни. За едни от зодията те са свързани с чужбина, което естествено означава пътуване. В други случаи става въпрос за ползотворни преговори, чрез които е възможно да пробиете в нова сфера от бизнеса или до печеливша сделка.

Риби

24.05.2017

Не прибързвайте
Сряда може да донесе известни ядове на Рибите, които прибързват за постигане на целите си. Денят по принцип е доста благоприятен за реализация. Активните действия ви осигуряват желаните постижения в няколко направления – преговори, финансови достижения и в личен план.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент